2777
2789
عزیزم تو طبیعی هم اگه بخیه بخوره پوستش اونقدر نازک نیس که درد نداشته باشی

بخیه طبیعی افتضاح ترین نوع بخیه دنیاس 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیزم تو طبیعی هم اگه بخیه بخوره پوستش اونقدر نازک نیس که درد نداشته باشی

من خودم کادر درمانم عزیزم

ضخامت هفت لایه شکم غیر قابلمقایسه  با لایه سطح اونجا

در کل اگه واقعا توانایی داشته باشه ادم بتونه و بشه طبیعی زایمان کنه بهتره 

ولی اصراری نباید باشه که کسی که واقعا نمیتونه حتما نوع خاصی از زایمان انتخاب کنه 

هردوش سختی هایی داره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=334259012]من خودم کادر درمانم عزیزم ضخامت هفت لایه شکم غیر قابلمقایسه  با لایه سطح اونجا در کل اگه واقع ...[/QUOTE

عزبزم ی سوال دارم 

زایمان طبیعی میگن برا اینکه درد نکشی ی امپولی هس میزنن بی حس میشی آمپول چیه راسته این حرف 

من یچه اولم طبیعی بود دیگه میترسم

[QUOTE=334259012]من خودم کادر درمانم عزیزم ضخامت هفت لایه شکم غیر قابلمقایسه  با لایه سطح اونجا ...

اره بهش میگن روش اپیدورال یا همون استفاده از گاز بی حسی

بیشتر حالت خوا بآلودگی دست میده به ادم و بعدش موقع زور زدن ادم توانایی زور زدن نداره و زایمان طولانی میکنه .استفاده نشه بهتره ولی الان تو بیمارستانای خصوصی برا کسایی که دیگه خسته میشن استفاده میکنن

زایمان فیزیولوژیک اصلش اینه که بدون هیچ دارو و امپولی باشه .

[QUOTE=334259012]من خودم کادر درمانم عزیزم ضخامت هفت لایه شکم غیر قابلمقایسه  با لایه سطح اونجا ...

بچه دوم معمولا خیلیییی راحتر از بچه اوله 

شما تجربه داشتی دیگه نگران نباش   

خواهر شوهر من میگفت برا بچه  دوم ساعت دوازده رفته زایشگاه دو و نیم زایمان کرده 

ممنون‌گلم موقع زایمان بگی برات انجام میدن

اره بیمارستانای خصوصی بیشتریا انجام میدن البته بستگی به مرحله زایمان و نظر پزشک داره یا از همون اول بگی من زایمان اپیدورال قصد دارم انجام بدم 

ولی اکثر خانما میگن ماما همراه بگیری تو زایمان طبیعی خیلی کمک میکنه .اگه طبیعی خواست یانجام بدی حتما ماما همراه بگیر

[QUOTE=334259458]بچه دوم معمولا خیلیییی راحتر از بچه اوله  شما تجربه داشتی دیگه نگران نباش     خواه ...[/QUOTE

چی بگم والا چنان میترسم 

شوهرم میگه باردار شو من نمیزارم میترسم از سزارین هم بیشتر خخخخخخخ]

کلا چون سنم کم بود بچه اول الان برا همه چی استرس دارم ختی برا شیر دادن بهش اخه من سینه هام وحشتناک زخم شدن الان دیگه نمیخوام درد بکشم

اره تا عمر داری ی مشکل پیش میاد،همیشه هم عفونت داری واقعا آدم اذیت میشه، خیلی سخته

اره بخدا 

من اشتباه زایمان طبیعی رو با سزارین پاک کردم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده