2777
2789
عنوان

رژیم پسر گرفتم

9663 بازدید | 337 پست

چند ماه رژیم گرفتم و رعایت کردم

الان باردارم

دو بار میرم سونو میگن هنوز جنسیتش معلوم نیست

دیروز ان تی داشتم یازده هفته هستم

دکتر گفت معلوم نیست جنسیتش

چند هفته معلوم میشه؟ تا کی صبر کنم😅

شوهرم عجله داره

یه دختر داریم

شوهرم دوست داره دومی پسر باشه دل تو دلش نیست این بچه هم نازش گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه چون الان هیچیش معلوم نبود دختر باشه؟ راستش یکم ناامید شدم

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه شاید هنوز کامل بچه شکل نگرفته ،ولی13به بعدمشخص میشه ،بنظرم سلامت بودنشون ازهمه چی مهمتره جنسیت خیلی مهم نیست

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
ممکنه چون الان هیچیش معلوم نبود دختر باشه؟ راستش یکم ناامید شدم

ب همسر گرامی بگو جنسیت بیشتر تعیین کننده جنسیت مرد هست اگ دختر بود از شما ناراحت نشه امیدوارم سالم بعلش بگیری ولی عزیزم  اینک نمیتونن  تشخیص بدن ربطی نداره ک دختره امبدوارم پسر باشه❤️

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه شاید هنوز کامل بچه شکل نگرفته ،ولی13به بعدمشخص میشه ،بنظرم سلامت بودنشون ...

قطعا سلامتی مهمه، اما جنسیت برا بعضیا مهمه. برا من که سالم و صالح بودنش از هر چیزی مهم تره اما شوهرم خیلی دلش میخواد پسر هم داشته باشه

قطعا سلاکتی مهمه، اما جنسیت برا بعضیا مهمه. برا من که سالم و صالح بودتش از هر چیزی مهم تره اما شوهرم ...

بله هر گلی ی بویی داره و آدما میخان از هر گل یکی داشته باشند ایشاله ک پسرع

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ب همسر گرامی بگو جنسیت بیشتر تعیین کننده جنسیت مرد هست اگ دختر بود از شما ناراحت نشه امیدوارم سالم ب ...

ممنون عزیزم

، متاسفانه سردخترم کاری بهم کرد که دلم میخواست بمیرم بااینکه میدونه بیشترش دست مرده اما دنبال چیزایی میگرده که به زن مربوط باشه که همونو بکوبه سرم بگه تقصی تو بود، بخاطر این استرس دارم، مردای جاهل باافکار قدیمی💔💔

سلام دوست عزیز من الان باردارم واواخر بارداریم بچه پسر توی ان تی بهم میگف معلوم نیس حتی گف بچه دختر

سلام عزیزم جدی؟ خدا نی نی گلتو حفظ کنه برات، پناه بر خدا😍😍😘