2777
2789
عنوان

آرامش

161 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیز 

میشه لطفا هر کس راجع به درمان پانیک اطلاعاتی داره به اشتراک بذاره 

آیا کسانی بودن که پانیک شون کاملا درمان شده باشه ؟ 

من حدود ۵ ساله دچارش شدم 

اگه دارو نخورم آرامش ندارم بیقرار و کلافه میشم مجبور میشم کلونازپام بخورم تا آروم بگیرم 

میشه کمک کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=334252381]پیش روانشناسم رفتی ؟ مصرف قرصت فقط خودسر بوده یا روانپزشک  تمام مدت زیر نظر ر ...

اگه موقعیتشو داری روان‌درمانی ام امتحان کن خیلی وقتا بعد تراپی راحت تر کنترل میشه

عذر میخوام ، خواهر من گاهی بشدت تو خودش می‌ره و میگه صداهایی میشنوه که مجبور به انجام کاریش میکنن و به کوچکترین جزئیات اشیا دقت میکنه..وقتی در اون حالت هست احساس می‌کنه میخواد زمین بخوره و حالت سرگیجه میگیره و آنقدر تعادل روحیش بهم میریزه که اگه در اون حالت بیرون باشه حاضره یه فرد غریبه رو بغل کنه و بهش پناه ببره..میگه حس میکنم از همه عالم و آدم جدام..میگه رفتار لحظه ای آدم ها و اتفاقات برام قابل پیش بینی هست(مثلاً وقتی من بگم سلام خوبی،میگه من میدونستم میخوای بگی سلام خوبی!و عصبی میشم و حالت تهوع میگیرم!)میخواستم بدونم پانیک اینجوریه؟!

اگه موقعیتشو داری روان‌درمانی ام امتحان کن خیلی وقتا بعد تراپی راحت تر کنترل میشه

تراپیست که فقط میگه بپذیر همه چیز رو 

میگه فکر و خیال نکن 

بخدا مت پذیرفتم 

فکر هم نمیکنم یعنی سعی میکنم اصلا فکرم رو پرت کنم 

و خیلی تلاش میکنم که حالم خوب باشه 

تراپیست چیز دیگه هم میگه به نظرتون ؟

عذر میخوام ، خواهر من گاهی بشدت تو خودش می‌ره و میگه صداهایی میشنوه که مجبور به انجام کاریش میکنن و ...

نه عزیزم ...پانیک حمله ی هراس و وحشت زدگیه برای من در اثر شوک عصبی شروع شد 

علائمش تنگی نفس تپش قلب حس مرگ و جنون بیقراری شدید و....

که وقتی حمله به آدم دست میده رسما جون کندن رو تجربه میکنه اون فرد و حس خیلی بدیه ...

شاید شاید شاید خواهر شما علائم اسکیزوفرنی رو داشته باشه حتما باید زیر نظر روانپزشک باشه چون بیماری پیشرفت میکنه و خطرناک میشه

تراپیست که فقط میگه بپذیر همه چیز رو  میگه فکر و خیال نکن  بخدا مت پذیرفتم  فکر هم ...

هرچی بدبختی داریم از این تراپیستاست که فقط پول داشتن یه مطب زدن فکر می‌کنن تموم شده 

اگه یه روانشناس خوب پیدا کنی که خدایی خیلی سخته پیدا کردنش اصلا نمیگه بپذیر میاد از عمق وجودت پیدا می‌کنه چی نمیزاره بپذیری چی داره اذیتت می‌کنه کدوم قسمت زندگیته که از وجودش خبر نداری ولی ارامشتو گرفته یعنی اصلا کار یه روانشناس اینه که چیزیو پیدا کنه که خودت نمیتونی وگرنه یه توصیه که بپذیر شاد زندگی کن بیخیال گذشته و آینده شو رو که بلاگرای اینستام بلدن 

ولی بدبختی اینقدر مشاورای پولکی زیاد شدن سخته یه کار بلدو پیدا کنیم

من تجربش رو داشتم و درمان شد 

به نظر من پانیک ریشه در نپذیرفتن داره ...تو ناخوداگاهت نمی خواد یه چیزی رو قبول کنه ... مثلا نمی خواد قبول کنه که تو فلان آرزو رو رهاش کردی و هیچ وقت بهش نمیرسی یا اینکه تو داری با فلانی زندگی میکنی و دوسش نداری یا در کل یه مساله ای تو زندگیت هست که نمی پذیرتش  

یه روز صادق باش 

بشین روی یک کاغذ بنویس چی از زندگی می خوای؟ 

و چی رو تو زندگیت نمی خوای 

ببین کاملا صادقانه ها 

آخر سر از تو دل اینها برای خودت هدف و آرزوهات رو بکش بیرون و براشون تلاش کن ...تلاش تو برای رسیدن به آرزوهات باعث میشه کودک درونت آروم بگیره و دلش رو بدست بیاری و کم کم پانیک رو شکست بدی 

در نهایت دوری از آدم های منفی و دیدن فیلم های شاد و تمرکز روی اهداف به من کمک کرد که مسلط بشم 

و البته اینکه من می دونم پانیک دروغی هست که کودک درون میگه بهت یعنی بهت تلقین میکنه که تو الان تپش قلب شدید داری و حالت تهوع داری مریضی و ممکنه بمیری پس بیافت به تقلا و.... من اولا وقتی بهم دست می‌داد با چند تا نفس عمیق حواس خودم رو پرت میکردم و خیلی سریع تر حالم خوب میشد

من تجربش رو داشتم و درمان شد  به نظر من پانیک ریشه در نپذیرفتن داره ...تو ناخوداگاهت نمی خواد ...

مرسی که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی دوست خوبم خداروشکر که خوب شدی امیدوارم یه روزی برسه منم بیام بگم درمان شدم 

ولی باور کن من خیییییلی تلاش میکنم خوب بشم اما هر بار نمیشه

هرچی بدبختی داریم از این تراپیستاست که فقط پول داشتن یه مطب زدن فکر می‌کنن تموم شده  اگه یه رو ...

درسته عزیزم واقعا روانشناس کاربلد باید باشه 

من بارها با افرادی که دکترای روانشناسی داشتن مشاوره گرفتم ازشون ولی واقعا هیچ نکته مثبتی نتونستم از تو حرفاشون پیدا کنم ...