2777
2789
عنوان

راهنمایی

100 بازدید | 15 پست

مم مشکل معده دارم قبل گفتم دیروز صبح معده درد گرفتم بعد ک دراز  ک شیدم احساس کردم یه طنابی به شکمم وصله و داره از داخل روده هامو میکشه یه همچین حالتی وقتی دراز شدم به دست اومد بعد بعد از ظهرش ک رفتم دستشویی خیلی ببخشید از م‌ق‌ع‌د‌م خون اومد ولی خیلیی کم بعدش یکم معده درد و دل درد داشتم خوب شدم تا الان ک دوباره معده درد شدم یعنی عفونته ؟سرطانه ؟تو گوگل سرچ زدم چیزای عجیب آورد

اونجا که فکر کردی دیگه چیزی برای شکر گذاری نداری نَبْضِتْ رو بگیر...:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل بخوام بگم اگه خون شفاف و تازه و رنگ روشن هست زخمش مربوط به قسمت انتهایی روده هست و اصولا زخم های روشن جای نگرانی ندارن ، اما اگه خون تیره و کهنه هست مربوط به قسمت های بالاتر بدن مثل معده و ... هست و بهتره بررسی بشه 

عزیزم سلام اولابگم استرس برای هرچیزی سمه

دومافقط برودکترمعده دردچیزی نیست که بشه ازکنارش الکی گذشت حتمانبایدکاریتون باشه امابایدبریددکتر

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

در کل بخوام بگم اگه خون شفاف و تازه و رنگ روشن هست زخمش مربوط به قسمت انتهایی روده هست و اصولا زخم ه ...

ممنونم عزیزم

عزیزم سلام اولابگم استرس برای هرچیزی سمه دومافقط برودکترمعده دردچیزی نیست که بشه ازکنارش الکی گذشت ...

برای معدم دکتر رفتم دارو مصرف میکنم

برای معدم دکتر رفتم دارو مصرف میکنم

احتمالاعصبی نیستین؟ بیشترمشکلات معده ازاعصاب واسترسه فراوونه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!