2777
2789

دل نازکه...

من دیگه خستم ، قبلا با هرچیزی گریه میکردم

الان خنثی شدم گریم نمیاد ،غمباد میشه تو دلم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل نازک بودن یعنی چی

یعنی زخم هاش التیام پیدا نکردن 

با هر چیز کوچیکی ، سر باز میکنن و باعث اشکش میشه

یعنی قوی نشده در برابر حرفا و مشکلات

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میشه گفت دلش از بچگیاش هنوز شکستس؟ 

بنظر من که آره؛ بعضی دل‌شکستنا هیچوقت زخمشون خوب نمیشه 

خود را تنگ در آغوش بگیر و دلخوش به رویای دیگران نباش؛ تو اولین و آخرین انسان در جهانِ خود هستی و با پایان تو جهان نیز به پایان می‌رسد.
بده که قوی نشده؟ 

راستش نمیدونم...

اگ نزدیکی باهاش ببرش مشاوره

یا همه جوره از نظر احساسی هواشو داشته باش خوب میشه :)

بده که قوی نشده؟ 

اصلا قوی بودن توی این مسئله درست نیست انگار بگی اشتباه کردم زخممو محکم نبستم ؟ باید درمان بشی باید بسپاری به خدا باید بگذری باید رها کنی بگی شکر که اون دنیا هست شکر که خدا هست و روزی اون برام جبران میگنه

وای منم همینم،انقد زود گریه میکنم،خیلی حس بدیه...البته بابت یه ماجرایی که انفاقا خیلیم ناراحتم کرده نمیتونم گریه کنم،نمیدونم چرا،همه فک میکنن دروغ میگم چون واسش گریه نمیکنم...یکی بگه چجور گریه کنممم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...