shsusj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6803 عنوان مدیتیشن 78 بازدید | 9 پست تاحالا با مدیتیشن چیزیو جذب کردین؟من خیلی شنیدم آدما کارخوب، حقوق خوب، برگشت عشق، ازدواج با عشق و..... رو با مدیتیشن جذب کردن اینطوری که شرایط برای اون موضوع فراهم شده آقایون دعوت به دوستی ندن 1403/01/16 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladynooshin عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1430 اره ولی اگه حست قویه دقت کن من یکی رو از سر کنجکاوی و شیطنت ،جذب و انرژی عشق انحام دادم الان اون منو ول نمیکنه و من حالم ازش بهم میخوره
shsusj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6803 اره ولی اگه حست قویه دقت کن من یکی رو از سر کنجکاوی و شیطنت ،جذب و انرژی عشق انحام دادم ... میشه بگی چطوری انجام دادی؟من جذبم بالاست و متاسفانه چون بیشتر فکرام منفیه منفی جذب میکنم آقایون دعوت به دوستی ندن
ladynooshin عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1430 میشه بگی چطوری انجام دادی؟ من جذبم بالاست و متاسفانه چون بیشتر فکرام منفیه منفی جذب میکنم وای لنتی خیلی قوی هست این باور کن ساعت ده شب گفت شب بخیر و رفت خوابید الان که این پیام رو براتون تایپ کردم ، بخدا اومد سین زد و جواب داده میگه پیاماتو چرا پاک کردی 🤦🏼♀️🤦🏼♀️من فقط یبار انجام دادم از یه کانال یوتوب ،ولی بنظر خودم اشتباه کردم
shsusj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6803 وای لنتی خیلی قوی هست این باور کن ساعت ده شب گفت شب بخیر و رفت خوابید الان که این پیام ... لنتی خب بهم بگو چطوریه😂 اسم کانالش چیه آقایون دعوت به دوستی ندن
ladynooshin عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1430 لنتی خب بهم بگو چطوریه😂 اسم کانالش چیه الان اسمش یادم نیست سرچ کن تو یوتوب مدیتیشن جذب عشق ، کانال یه خانم هست فارسی میگه یه صدای ارومی داره ، موهاشم حجاب نداره
shsusj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 6803 الان اسمش یادم نیست سرچ کن تو یوتوب مدیتیشن جذب عشق ، کانال یه خانم هست فارسی میگه یه صدای ار ... فکر کنم بشناسمش لاغره خارج زندگیمیکنه بهش میگن خانوم دکتر؟ آقایون دعوت به دوستی ندن
ladynooshin عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1430 فکر کنم بشناسمش لاغره خارج زندگیمیکنه بهش میگن خانوم دکتر؟ نه نه اونا الکیه