2777
2789
عنوان

موهام میریزه

314 بازدید | 41 پست

بچها موهام میریزه خوب مراقبت نمیکنم از موهام اما الان میخام جبران کنم.جایی خوندم جوشونده رزماری برای مو خوبه میشه یکی راهنماییم کنه اسپری کنم یا تو حموم بریزم رو سرم ماساژ بدم و الوئه ورا برای مو خوبه میشه شما اگه خودتون یا اطرافیانتون استفاده کردن نتیجشو بمنم بگید من کف سرم چربه ساقه مو خشک موهام ریزش پیدا کرده و کم حجم موهام به قدری پرپشت بود که کش مو موهامو نگه نمیداشت هی می افتاد

اصلا رزماری نزن اگه سرت چربه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قرص یا آمپول بیوتین خوبه 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اگه کف سرت چربه شنبلیله و نعنا رو با نمک بجوشون ۱۵ دقیقه هرروز توی حموم و بیرون حموم رو سرت اسپری کن طبع سرت برمیگرده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

من اینا رو نمی‌دونم اما اگه موهای سالم و خوب میخای باید هر ماه نوک گیری کنی آروم شونه کنی

موی پرپشت میخای باید حنا و روغن های گیاهی و چای و... بزاری

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

اره خیلی خوبه قد مورو حسابی بلند میکنه جون میده به مو قبل حموم ی ساعت اسپری کن به ریشه موهات بعد بشور 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱