2821
2789
عنوان

وام ازدواج

244 بازدید | 17 پست

سلام بنظرتون چکار کنم؟ 

من برای هزار جایزه ام نیاز به پول دارم و هیچی نداریم همه رو برای خرید خونه دادیم میخواستم وام بخرم ،وام ازدواج پیدا کردم ۷۰۰تومن ،طرف میگه ۳۰۰میفروشم اما همسرم مخالفه چون ۵۰ درصد میخواد بگیره،چندتا وام دیگه هم بوده همه همینطوری قیمت دادن و فروختن منم به حرف شوهرم کردم که مثلا قیمت بالاس نمیصرفه به همین خاطر نخریدم ،من توانایی پرداخت هم دارم ،کارمزدش زیاد ولی خوب چاره ای ندارم ،نمی دونم چکار کنم وام های دیگه هم همینه، بنظرتون بخرم یا نه ولش کنم ؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی قیمت بالا گفته که  آشنا ما ی ماه پیش خرید واسه ۳۰۰ تومن ۷۰ سود گرفت طرف

چقدر خوب  یعنی کمتر از یک سوم داده ؟ اخه میگن عرفش یک سومه ،من  ۵تا ازدواج پیدا کردم ۵۰ درصد میگفتن اول میخواستن پرداخت کنیم قبل واریزوام 

برای وسایل برقی برو از اسنوا وام بگیر از طریق بانک وام کالا  ۱۴۰ تومنه ولی فقد میتونی لوازم بر ...

ظرف و ظروف نمیشه خرید حداقل ۱۰۰ تومن میشه ،غیر از ظرف فقط ۵تا وسایل  برقی کوچیک میخوام بخرم حدودا ۴۰ تومنه 

اره البته اینا شهرستانن اونجا ارزون تره 

ماهم شهرستانیم اول ۲۵۰ قبول کرده بوده بعد فیلم درآورد تلفن جواب ندادن بعد قیمت بالا برد و باز پشت سرم زنگ زدن که یکی دیگه مناظر خبر ،همسرم گفت بی خیال شیم ولی به پول نیاز دارم ،حتی پول یخچال هم از کسی قرض کردم 

ظرف و ظروف نمیشه خرید حداقل ۱۰۰ تومن میشه ،غیر از ظرف فقط ۵تا وسایل  برقی کوچیک میخوام بخرم حدو ...

میتونی مثلا وام ۱۴۰ رو برداشتی ۳۰ ۴۰ تومن کمتر بدی ب ی مغازه لوازم خونگی پول بهت بده 

میتونی مثلا وام ۱۴۰ رو برداشتی ۳۰ ۴۰ تومن کمتر بدی ب ی مغازه لوازم خونگی پول بهت بده 

امیدوارم قبول کنن ،آخه یکی رو دیدم با بانک مهر قراداد داشت وسایلش جدید و قشنگ نبود برای تازه عروس 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792