2777
2789
عنوان

سقط جنین 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 66 پست
ان شاءالله هیچ‌کس دچارش نشه قشنگ سوگ از دست دادن فرزند رو کامل ادم میکشه ولی بقیه فک میکنن فقط یه ج ...

بله دیگه بچه کامل هست .دستش کامل گرفتم دستم انگشتای کوچیکشو.کاش نمیومدم داخل این تاپیک دوباره یادم افتاد😭

شرایطتت داشتم

۲ بار سقط 

بدترین روزای عمرم ک تو خودم گریه کردم هرروز

تیروئید داشتم نمیزاشت رشد کنه

درمان کردم باردار شدم 

همین ک نطفت میگیره

ساک سالم تشکیل میشه

داخل رحمت تشکیل میشه 

خداتو شکر کن چون اسپرم همسرت و تخمدان سالمی داری شاید کمی ضعیف باشه ک با دارو درمان میشه دیگ اقدام نکن تا ازمایش سلامت ایمنی بدن ندادی 

همسرتم ازمایش اسپرم بگیر ازش ببین میزان اون چقدره اگ کمه تقویت بشه 

ازمایشاتت حتما انجام بده 

تیروئید ویتامین دی و غلظت خون و …

انشالا ب حق علی سال دیگ بغلته

خدا ب دلت صبر بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دیگه بچه کامل هست .دستش کامل گرفتم دستم انگشتای کوچیکشو.کاش نمیومدم داخل این تاپیک دوباره یادم ا ...

چرا این کارو کردی

من یک آن فقط چشمم بهش خورد خیلی اذیت نشدم از یاداوری اون صحنه

من فقط پذیرشش برام سخت بود روزایی که هی جواب ازمایشام بد میومد کابوس بود

هر چه از دوست رسد نیکوست...
بله دیگه بچه کامل هست .دستش کامل گرفتم دستم انگشتای کوچیکشو.کاش نمیومدم داخل این تاپیک دوباره یادم ا ...

شما چرا سقط کردید؟

صبور باش عزیزم ان شاءالله تو جهان بعد از مرگ با بچه هامون ملاقات میکنیم و دلتنگیمون برطرف میشه اونا الان پیش خداشون هستن و جاشون خوبه

چرا این کارو کردی من یک آن فقط چشمم بهش خورد خیلی اذیت نشدم از یاداوری اون صحنه من فقط پذیرشش برام ...

من تو خونه سقط کردم هیچکس پیشم نبود مادرشوهرم اومد بهش دست نزد خودم از زمین برش داشتم بردم دفن کردم.بعدها گفتن اون بچه جون داشت باید غسلش میدادی ولی کسی نگفت بهم.تا ماه ها از خودم بیزار بودم عین مرده متحرک

من تو خونه سقط کردم هیچکس پیشم نبود مادرشوهرم اومد بهش دست نزد خودم از زمین برش داشتم بردم دفن کردم. ...

عزیزم الهی بمیرم

ولی اگر زیر ۱۸ هفته و ۶ روز بوده غسل نمیخواسته ها

من تو بیمارستان سقط کردم‌برا همین خودشونم زیاد اجازه ندادن نگاش کنم گفتن بعدا اذیت میشی

من سقط قانونی کردم‌شما چرا از دستش دادی

من تو خونه سقط کردم هیچکس پیشم نبود مادرشوهرم اومد بهش دست نزد خودم از زمین برش داشتم بردم دفن کردم. ...

خیلی سخته .اگ بچه داری ک خدا برات حفظش کنه اگه نداری ک ان شاءالله ب زودی یه نی نی سالم بیاد تو بغلت. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
عزیزم الهی بمیرم ولی اگر زیر ۱۸ هفته و ۶ روز بوده غسل نمیخواسته ها من تو بیمارستان سقط کردم‌برا هم ...

من نمیدونستم حامله ام قرص تیروئید متی مازول زیاد مصرف کرده بودم روزی ۳وعده قرص مصرف میکردم.تو معزش تومور بود گفتن اگر جذب میشد تاالان باید جذب میشد باید سقط کنی دوران کرونا بود زیاد بستری نمیکردن دکتر شیاف و آمپول زد فرستادن خونه

من نمیدونستم حامله ام قرص تیروئید متی مازول زیاد مصرف کرده بودم روزی ۳وعده قرص مصرف میکردم.تو معزش ت ...

هعی عزیزم

خیلی درکت میکنم

اتفاق وحشتناکیه

منم روزی که میخواستم برم بیمارستان شب قبلش همش میگفتم من دارم کابوس یه زن باردارو زندگی میکنم

همش‌میگفتم کاش بیدار شم کاش خیس عرق نفس نفس بزنم بیدار شم بگم‌وای خدا رو شکر که خواب بود

ولی خواب نبود و از دستش دادم

هنوزم اواقعا براش سوگوارم

لک و خون داری؟

اره دو هفته پیش داشتم با شیاف خوب شدم اما دیروز رفتم سونو واسه قلب بهم گفت با توچه ب تاریخ اخرین پریودیت خیلی ضعیف و کوچیکه و قلب هم تشکیل نشده😭

خیلی سختمه شاید خیلیا بگن فقط دوماهش بود اما خب من بهش عادت کردم بهش وابسته شدم باعث شده بود روزای خوبی با همسرم داشته باشیم اما خب یهو همه چی برعکس شد🥲😔

هعی عزیزم خیلی درکت میکنم اتفاق وحشتناکیه منم روزی که میخواستم برم بیمارستان شب قبلش همش میگفتم م ...

بدترین خاطره عمرم هست.باور میکنی شوهرم بی توجه به من گرفت خابید؟