2777
2789
نه زود نیفتاد یعنی طول کشید الان دوباره رفتم دیدم و متوجه شدم یه هاله ریزی داره 

من بعد ده دقیقه خط میفتاد باردار بودم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه چهار روزه تاخیر داشتم  ولی علائم پریودی رو دارم

علائم پریودی و بارداری مشابه همه 

ولی شما جمعه مجدد با ادرار صبح بی بی چک بزنید 

انشالله که نتیجه مثبت باشه 

منم مثل شما ۳ روزه تاخیر دارم دیروز یجور زیر دلم درد میکرد گفتم الان پریود میشم ولی خبری ازش نشد 

بی بی زدم اولش که هیچی نبود بعدش یه هاله خیلی خیلی کمرنگ بود که بعد از تحقیقات متوجه شدم مثبت کاذبم داره 

دیگه گیچ شدم هر از گاهی سعی میکنم خودم و بزنم به انور یادم بره ولی واقعا بلا تکلیفی بدیه نه پری میاد نه بی بی مثبت میشه ادم و کلافه میکنه

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
علائم پریودی و ارداری مشابه همه  ولی شما جمعه مجدد با ادرار صبح بی بی چک بزنید  انشالله ...

بله درسته 

انقدر الان استرس گرفتم که میخوام دوباره یه بیبی چک دیگه بزنم 

بله درسته  انقدر الان استرس گرفتم که میخوام دوباره یه بیبی چک دیگه بزنم

بزن اگر داری عکسشو بزار دوباره

اگر حامله باشی مثبت کیشه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
علائم پریودی و بارداری مشابه همه  ولی شما جمعه مجدد با ادرار صبح بی بی چک بزنید  انشالله ...

اگر چندتا بیبی چک همزمان داره حاله میندازه بارداری

اگر چندتا بیبی چک همزمان داره حاله میندازه بارداری

خدا از دهنت بشنوه خواهر 

توکلم به خداست ببینم تا چند روز دیگه نیومد مجدد بی بی میزنم امیدوارم ایندفعه پررنگ بیوفته دلم شاد بشه 

خدا از دهنت بشنوه خواهر  توکلم به خداست ببینم تا چند روز دیگه نیومد مجدد بی بی میزنم امیدوارم ...

چند تا بیبی چک حاله دار داری؟عکسشو بفرست

چه دلی داری نمیری از بدی

چند تا بیبی چک حاله دار داری؟عکسشو بفرست چه دلی داری نمیری از بدی

۲ تا زدم امروز هر دوتا هاله داره 

ولی تو عکس بعید میدونم نشون بده 

والا خواهر خیلی دلم میخواد برم آز بدم ولی میترسم برم و منفی باشه 

خیلی داره واسم سخت میگذره ولی چیکار میتونم کنم 

باید صبر کنم 

۲ تا زدم امروز هر دوتا هاله داره  ولی تو عکس بعید میدونم نشون بده  والا خواهر خیلی دلم م ...

اگر حاله رنگیه رنگ سفید نیست و نهایتا تا ریع ساعت میفته دیگه نگرانیت ازچیه