parrii576 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 313 عنوان هنوزم چکش میکنی؟؟ 94 بازدید | 11 پست هنوز پروفایل و پستا و استوری هاشو میبینی؟ 1403/01/16 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5666 ن فقط میرم ببینم پیام داده تو قسمت پیام های بلاک شده یا ن جوابشم ک نمیدم فقط میبینم چیا میگه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
mahinor عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2895 اصلا از روی دلتنگی نیستهمه احساسات من تموم شدن پروفایل هاشو نمیبینماستوری هاشم چند ماه یه بار سین بزنم یا نزنماین آدم مرده جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
parrii576 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 313 ن فقط میرم ببینم پیام داده تو قسمت پیام های بلاک شده یا ن جوابشم ک نمیدم فقط میبینم ... پیامم میده؟؟؟
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5666 پیامم میده؟؟؟ اهوم تا الان یکی داده ،با خوندنش خشمم بالا گرفتعین اینایی ک از کلشون بخار داغ بلند میشه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
parrii576 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 313 اهوم تا الان یکی داده ،با خوندنش خشمم بالا گرفت عین اینایی ک از کلشون بخار داغ بلند میشه جالبه بلاک میکنی که نبینی پیامشو ولی هر لحظه منتظری بلک لیست پیامارو نگاه میکنی شاید پیام داده باشه تو رو نمیگما در کل
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5666 جالبه بلاک میکنی که نبینی پیامشو ولی هر لحظه منتظری بلک لیست پیامارو نگاه میکنی شاید پیام داده باشه& ... برام یه چالشه لذت داره یه جورایی🤦♀️😅چون بهم خیانت کرد ،خیلی بد دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
parrii576 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 313 برام یه چالشه لذت داره یه جورایی🤦♀️😅 چون بهم خیانت کرد ،خیلی بد میفهمم چی میگی