2777
2789
عنوان

💩 به من

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست
یه دکتر بهتر برو یواش یواش زیر نظرش کم کن قرصو از حال و هوای معنویت هم دور نشو، من خ مذهبی نیستم و ...

😭

کاش بچه نداشتم

فکر نمی‌کردم اینقدر مادر بدی بشم

دارم بدبختشون میکنم

سر هیچ و پوچ

سر چیزای الکی

😭

آره همینطوره فقط دوست دارم یه جا زیر زمین قایم بشم نه کسی منو ببینه و نه من کسیو ببینم دوست دارم ...

میتونی یه مدت به کمک مادری چیزی بچه هاتو کمکت کنه؟ یه سفر کوتاه دو نفره برید بچه هارو کلاس بزارید

بعضی مدارس غیراتتفاعی خیلیی خوبن طولانی مدت بوها مدرسن هم تفریح دارن هم تمالیف همونحا انحام میدن میان خونه خسته رااخت میخوابن اکه شرایطشو داری هزینشم خیلیی زیاد نیست سالی ۲۰-۲۵ تومن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭 کاش بچه نداشتم فکر نمی‌کردم اینقدر مادر بدی بشم دارم بدبختشون میکنم سر هیچ و پوچ سر چیزای ال ...

عیبی نداره شما بیماری ،درست میشه

فکر کن اگر به فکرشون نبودی و درمان نمیخواستی بدتر بود خوبه که به فکرشونی 

موقعیت عصبانیت سه تا صلوات آروم بفرس خشمت یکم بخوابه و از محیط دور شو چند بار امتحان کن لطفا ضرر که نداره

میتونی یه مدت به کمک مادری چیزی بچه هاتو کمکت کنه؟ یه سفر کوتاه دو نفره برید بچه هارو کلاس بزارید ب ...

مادر ندارم

به رحمت خدا رفته

شوهرم مثه دیوار بی احساسه

فک میکنی بش بگم بریم سفر میبرتم؟؟

عید بهش گفتم با پولای پس انداز خودم فقط چند روز بریم سفر، حاضر نشد گفت روزمو نمیخورم!!

حالام ک دیگه سر کاره عمرا حاضر نمیشه حتی یه روز بریم

بچه ها هم در حد چند ساعت میتونم جایی بذارم ولی یک روز نه

عیبی نداره شما بیماری ،درست میشه فکر کن اگر به فکرشون نبودی و درمان نمیخواستی بدتر بود خوبه که به ف ...

مرسی 

مرسی ک بام حرف میزنی

راهنماییم میکنی

مرسی ک وقت میذاری

با اینکه نمیشناسمت از صمیم قلبم دعا کردم هر چی از خدا میخای برآورده بشه

چون تنهام

خسته و درماندم😭

مادر ندارم به رحمت خدا رفته شوهرم مثه دیوار بی احساسه فک میکنی بش بگم بریم سفر میبرتم؟؟ ...

خدا رحمت کنه

ناراحت شدم، چند سالتونه؟ امیدوارم شوهرت بهتر بشه اخلاقش، سخته خونه داری واقعا بچها هات بزرگ میشن بلخره میگذرن این روزا طاقت بیار

مرسی  مرسی ک بام حرف میزنی راهنماییم میکنی مرسی ک وقت میذاری با اینکه نمیشناسمت از صمیم قلب ...

سلامت باشی عزیزم من از کمک و هم صحبتی لذت میبرم هروقت دوست داشتی پیام بده 

میفهممت یه روزایی آدم بریده از همه چی نیاز داره فقط حرف بزنه گریه کنه خیلی خوبه حتما اینکارو بکن اما بعدش بلند شو و با آرامش بگذرون روزتو

عزیزم حال ایشونو ببین؟ واقعا افسردگی داره از پا درش میاره  مثل اینه به یکی که پا ندارع بگی برو ...

میدونم خودم تجربه شو دارم واسه همین بهش چنین پیشنهادی دادم دارو بیشتر آدم و افسرده میکنه 

نی نی یار پیام داد ک تاپیکت غیر اخلاقیه🥺 شاید کاربرا گزارش زدن وگرنه واقعا مشکلی بود ک میخاستم راه ...

من نرسیدم به اصل موضوع حالا کسی نیست بگو چی بود ماجرا

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓