2777
2789
عنوان

بازنشستگی

168 بازدید | 8 پست

مامانم چن ساله دیگه بازنشسته میشه ولی ناراحتم چون شاگرد هاشش از وجودش محروم میشن🥲🙈 و خوشحال چون حضورش ت خونه بیشتره😍 به نظر شما بازنشستگی خوبه یا بدد

شوهرم چندماهه بازنشسته شده 

از یه لحاظ خییییییلی کمکه بهم

از یه لحاظ یکم غر غرو شده😂😂ولی باحاله 

قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایا😍🤣 چن سالگی بازنشست شدن

۳۶ سالشه🫠😂

رفته یخچال رو باز کرده میگه جای گوجه تو یخچال نیس 

اگه گوجه میزاری تو یخچال پس سیب زمینی رو هم بزار🫠😂

تو کل زندگیمون اصلا خبر نداشت یخچال داریم یا نه

چون اصلا داخل اشپزخونه نمیومد😂

قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕

عه چه زود بازنشیت شده🤣 واییییی🤣🤣🤣🤣

داستان داریم باهم🥲🚶🏻‍♀️😂

واییی مامانم ک بازنشست بشه بحران داریم

😂😂

سرشون سلامت

2790
2778
2791
2779
2792