2777
2789
عنوان

عنوان= زندگی

55 بازدید | 4 پست

زندگی عجیبه یه دورانی هر روزم مثل رویا بود یه زمانی هر روز خدا از شدت خنده همیشه اشکام سرازیر بود حالم خوب بود حال هممون خوب بود . 

چند سالی بر وفق مراد نمی‌چرخه لامصب😇 دیگع اشکام برای خنده نیست . دیگع هیچکی کنارم نیست عزیزترین آدمای زندگیم دارن میرم زمان داره میگذره دارم خفه میشم . گاهی میترسم ، میترسم از اینکه نکنه همینطوری باقی عمر بخواد سپری بشه . گاهی از خدا گله دارم که چرا این همه اتفاق برای من می افته؟ چرا خدا ما رو فراموش کرده؟ مگه ما چکار کردیم؟ غیر خوبی ، غیر بخشش ، غیر سکوت . چقدر روزای تلخیه . میخوام برم از خونه ، از فضای مجازی ، میخوام رها بشم . برج ۵ مرداد ماه دوباره میام ای کاش اون موقع این شب روز بشه کاش...💜

طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنامه دقیق خودش داره جلو میره و هیچ نقصی هم در اون نیست چون همه چیز دست خدایی هست که بینهایت عاشق مخلوقاتشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنام ...

دیگع توانی نمونده ، امیدی نمونده ، حالم از اینکه زنده‌ م بهم میخوره 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگع توانی نمونده ، امیدی نمونده ، حالم از اینکه زنده‌ م بهم میخوره 💔

اشکالی نداره خودِ این ناامیدی نقطه ی اوجِ اُمیدهست....در دلِ تاریک ترین سیاهی شب نورخورشید طلوع میکنه...حالِ خودتونو بپذیرید و نه سرزنش کنید نه با چیزی بجنگید...دستای خدا خودش همه چیزو درست میکنه..