2777
2789
عنوان

نی نیم رفتتتتت😭😭😭😭😭😭😭

562 بازدید | 24 پست

۸ هفته صدای قلبشو شنیدم

دیروز رفتم برای ان تی گفت ضربان نداره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوروز قبلش لک بینی افتادم چراااااااا اخههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزززم😔😔😔توكل بخدا نميدونم چي بگم خيلي سخته خدا بهت ارامش بده

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

سوگواریت رو بکن بعد قویتر بلند شومطمعن باش خدا بهترین هارو برات در نظر گرفته منم هشت هفته سقط شد الان دوتا پسر گل دارم مطمعن باش بازم مامان میشی گلم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
چراااا اخههه

موقع زایمان اکسیژن به مغزش نرسید تنگی نفس گرفته بود 18 روز تو دستگاه بود امید داشتیم خوب میشه لمسش کردم بوسیدمش باهاش حرف زدم ازش خواهش کردم برگرده اما فقط عذاب میکشید آخر روز رفتم بالا سرش دیگه بدنش جای سرم نداشت به مغزش زده بودن تموم بدنشو بوسیدم گفتم خدایا خودت دادیش خودتم عذابش نده ببرش فرداش تموم کرد

عزیزم🥺 

منم تو هفته سیزدهم نینیم مرد ولی بعد پنج ماه خدا یکی دیگه بهم داد الانم شیس ماهمه 

نگران نباش  داره لگد میزنه

بسپار به خدا خودش برات بهترینشو میسازه 

حال منم خیلی بد بود اینقدر تو بیمارستان گریه کرده بودم که چشمام باز نمیشد 

ان شاالله به زودی دل تو هم شاد میشه

دخترم دلتنگتم😭💔
موقع زایمان اکسیژن به مغزش نرسید تنگی نفس گرفته بود 18 روز تو دستگاه بود امید داشتیم خوب میشه لمسش ک ...

الهی بمیرم خدا به دلت آرامش بده و ‌یه نی نی قشنگ به حق علی....

عزیزم سزارین بودی که پس چرا اکسیژن نرسیده