2777
2789

چیکار کردن یا چه ترفندی  به کار میبرن 

یا چطوری این اعتماد به نفسشون

جاریم اعتماد به نفس خوبی داره و زود گرم میگیره باهمه

ولی من ضعیفم

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خود آدمم بستگی داره من کلا آدم خونسردی ام یعنی همیشه اعتقاد دارم واسه هیچی نباید ناراحت شد و حرص خورد😂💔چون خیلی به این جمله معتقدم”چیزی که تا دو سال دیگه برات اهمیتی نداره چرا الان باید بهش اهمیت بدی؟😂”

روزای تیره شبای تارو..خیلی وقته فهمیدم کسی نیس اون بالا..خدایی نداره هوای ما رو:)🥀🖤🕊️

از شهریور دارم جدی روش کار میکنم

و خداروشکر خیلیییی پیشرفت داشتم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

از شهریور دارم جدی روش کار میکنم و خداروشکر خیلیییی پیشرفت داشتم

چطوری؟؟؟؟

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

من اعتماد به نفس بالایی دارم چون هیچ وقت برام مهم نیست بقیه در موردم چی میگن یا چی فکر میکنن 

اون طوری که راحتم و خوشحالم رفتار میکنم 

البته سیلی روزگار باعث شد به اینجا برسم که نظر کسی برام مهم نباشه 

به نظر من شما هم یه روزی به اینجا می رسی و فقط سعی میکنی از لحظه لذت ببری و می فهمی آدم ها هیچ کدوم هیچ برتری نسبت به بقیه ندارن همه مثل همن

من اعتماد به نفس بالایی دارم چون هیچ وقت برام مهم نیست بقیه در موردم چی میگن یا چی فکر میکنن  ...

شما چند سالته؟

چطوری درک کردی و به اینجا رسیدی؟؟

بخدا از خودم بدم میاد مثلا تو خانواده ی شوهر یا توی فامیلاشون همه باهم گرم قحبت و حرف زدنن ولی من ساکتم و خجالت میکشم از حرف زدن 

مثلا باخودم میگم اگه حرف بزنم وکسی به حرفم توجه نکرد چی

یا شاید حرفی زدم خوششون نیاد بعد میزنن تو ذوقم یا میگم شاید حرف اشتباهی بزنم با اینکه ۱۱ساله ازدواج کردمو الان ۲۸سالمه و دوتا بچه دارم😔

شما چند سالته؟ چطوری درک کردی و به اینجا رسیدی؟؟ بخدا از خودم بدم میاد مثلا تو خانواده ...

ببین عزیزم اول از کناریت شروع کن سعی کن با یه نفر مخاطب قرار بدی 

من ۳۴ سالمه 

از ۲۰ سالگی اوکی شدم تو یه شرایطی تردم کردن همه کسایی که مدام قربون و صدقه ام می رفتن 

منم فهمیدم از این خبرها نیست