2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز دیگه بگو که گزارش نزنن

خب باشه . درس میخونم 😂 . گیم میزنم . تولید محتوا روش یکم کار میکنم . رو برنامه نویسی یکم کار میکنم . اهل موبایل و گیم و کنسول بازی و کامپیوتر و لپتاپ و تکنولوژی خیلی هستم . 

با دوست دخترم قرار می‌گذارم 

با دوستام میگردم میرم بیرون ، مثلا میرم کافه ، رستوران،  گیم نت ، پارک و ....

دروغ میگم 

زود عصبانی میشم خیلی وقتها 

تا صبح بیدار میمونم یا خیلی خیلی دیر میخوابم 

نماز نمیخونم ، روزه نمیگیرم 

اهل رپ و آهنگ کلا خیلی هستم .

از خودم گاها آهنگ میگم ولی خیلی خوب نمیشه 

فوتبال بازی میکنم . یکم هم بسکتبال 

فیلم و سریال میبینم خیلی میشه گفت .

زبان انگلیسی خیلی وقته میخونم 

و .....

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
خب باشه . درس میخونم 😂 . گیم میزنم . تولید محتوا روش یکم کار میکنم . رو برنامه نویسی یکم کار میکنم ...

خیلی فحش میدم 

هولم ولی در حال ترک کردنش هستم

اهل کارهای خوب هستم 😂

اهل سیگار هستم 

البته اولش گفتم چون بگم گزارش میزنن زیاد اونطور اعتراف ینشد ولی اینجا شاید یکم شد وگرنه کلی چیز هست که مونده ولی بهتره نگم 😂🗿

ببخشید خب فک کنم‌ الان تقریبا همه یا اکثرا تو سن و سال من پسرا اینطوری هستن میشه گفت 

همه مثل هم نیستن،کارهای خوبو بیشتر انجام بده،کارهای بد رو ترککک کن،به رلت خیانت هم نکن،هول نباش لطفاااا

همه مثل هم نیستن،کارهای خوبو بیشتر انجام بده،کارهای بد رو ترککک کن،به رلت خیانت هم نکن،هول نباش لطفا ...

من‌ از وقتی که با رلم آشنا شدم و با هم کم کم وارد رابطه شدیم ، هی کم کم اروم‌آروم اون هول بودنم رو ترک دارم میکنم و من غلط کنم‌بهش خیانت کنم‌ . 

درسته همه مثل هم نیستن ولی واقعا اکثرا هم شاید خوب نباشن و حتی ادم‌بدی باشن 

ممنون 

چشم اینارو ترک میکنم واقعا بده و حتی هم به خودم و هم واسه اطرافیان ضرر میزنه . سخته برام ترک کردنشون ولی خب اینم ازش نگذریم که کارهای خوب و مفید هم انجام میدم 

خب ولی باید انجام ندم چون پاکی رو ازم گرفته و بیشتر هم خواهد گرفت ولی باید جلوشو بگیرم 🥺🫤

باید بری مشاوره نکنه با رلت رابطه داشتی؟🤢🤢🤢

نه نه منظورم رابطه همین دوست پسر دوست دختر بود 

نه ج ن سی 

من دیگه اونقدرام آدم بد و کثافتی نیستم !