2777
2789
عنوان

ازخانواده شوهرم متنفرم....

244 بازدید | 14 پست

حدود ۴ سال باهاشون قطع رابطه بودیم اونم به خاطرمشکلی که خوده شوهرم باهاشون داشت. قهرنبودیم ولی اصلا رفت وامدنداشتیم فقط خونه مادرشوهرم میرفتیم 

حالا واسه امشب مادرشوهرم همه رودعوت کرده بود ماهم دعوت بودیم ورفتیم ولی خواهرشوهرم خیلی کرمویه .یه رفتارایی میکنه که حال ادموبدمیکنه خیلی کرمویه خیلی خیلی

امشب واقعا فهمیدم که ۴ سال چه آرامشی توزندگیم بود

ازیه طرف دوست دارم قطع رابطه باشیم ازیه طرفم دلم واسه شوهرم میسوزه به هرحال دوس داره باخانوادش رفت وامد داشته باشه 

موندم سردوراهی که به فکرارامشم باشم یادل شوهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کرمی میریزه؟

مثلا دستور میده بایه لحن بد

یا اینکه اون دخترش ۱۰ سالشه پسرمن ۳ ساله. پسرمواذیت میکنه یک کلام به بچش نمیگه کارش اشتباهه . خیلی حرکات چیپی میکنه 

مثلا دستور میده بایه لحن بد یا اینکه اون دخترش ۱۰ سالشه پسرمن ۳ ساله. پسرمواذیت میکنه یک کلام به بچ ...

بیخیال قرار نیست همه کامل باش شما این بدی هاش رو نبین سعی کن به خوبی هاش بیشتر توجه کنی 

و قرارم نیس که هر دقیقه رفت و اماد کنید شاید ماهی یبار همو ببینید اون چند ساعتم تحمل کن 

خدای رنگین کمان🕊️

ب فکر ارامش زندگیت باش،شوهرتم خواست خواهرشو ببینه همون خونه مادرشوهرت بسه

یه مشکل دیگه هم شوهرم چشمش به خانوادش میوفته دیگه اصلا انگارمن وجود تدارم محل نمیزاره یابد نگاه میکنه. انقدرامشب جو بدوسنگینی بود که دخترم همش میگفت بریم خونمون نمیخوام اینجاباشم

بیخیال قرار نیست همه کامل باش شما این بدی هاش رو نبین سعی کن به خوبی هاش بیشتر توجه کنی  و قرا ...

من به خاطراین خواهرش خیلی عذاب توزندگیم کشیدم خیلی کتکا به خاطرش خوردم .شوهرخواهره فوت شد شوهرم ۸ ماه تموم من وبچمو ول کرد رفت موند خونه ننش که پیش خواهرش بمونه فقط خرجی واسمون میزد. امشب تمام اون خاطرات بد واسم زنده شد بعد نمیدونم خواهره چرا همش میخواد حرص منودربیاره

من به خاطراین خواهرش خیلی عذاب توزندگیم کشیدم خیلی کتکا به خاطرش خوردم .شوهرخواهره فوت شد شوهرم ۸ ما ...

متاسفم عزیزم مثه اینکه خیلی اذیت شدی💔

اگه واقعا با دیدنش از نظر روحی اذیت میشی سعی کن خیلی کم بری..

الان همسرتون اخلاقش بهتر شده؟ احساس میکنم شوهرت نمیدونه الویت زندگیش کیه!!!

خدای رنگین کمان🕊️

متاسفم عزیزم مثه اینکه خیلی اذیت شدی💔 اگه واقعا با دیدنش از نظر روحی اذیت میشی سعی کن خیلی کم بری. ...

به حدی دوباره اعصابم ریخته به هم که تپش قلب گرفتم حس میکنم زندگیم دوباره مثل قبل قراره جهنم بشه. شوهرم بعدازاینکه خودش باهاشون دعواش شدخیلی بامن خوب شد دیگه حتی خودش اعتراف کرد که کاراش اشتباه بوده . امشبم که دید من دوباره حالم بدشده گفت دیگه نمیبینیش خیالت راحت باشه من دیگه مثل قبل نمیشم ولی من باورم نمیشه 😭😭😭😭

به حدی دوباره اعصابم ریخته به هم که تپش قلب گرفتم حس میکنم زندگیم دوباره مثل قبل قراره جهنم بشه. شوه ...

باوجودهمچین چیزایی که میگی سعی کن زیاد روبه رو نشی باهاشون،

آرامش خودت مهمترین چیزه

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
باوجودهمچین چیزایی که میگی سعی کن زیاد روبه رو نشی باهاشون، آرامش خودت مهمترین چیزه

ولی امشب تاثیراتشو دیدم با اینکه توماشین شوهرم گفت دیگه نمیبینیش ولی اومدیم خونه یک کلام باهام حرف نزد یخورده رفت توگوشیس وبعدم گرفت خوابید😔

ولی امشب تاثیراتشو دیدم با اینکه توماشین شوهرم گفت دیگه نمیبینیش ولی اومدیم خونه یک کلام باهام حرف ن ...

خیلی حرف نزنید راجع به اونا،بی محل باش،سخته میدونم ولی وانمودکن مهم نیستن،رغبتی نشون نده به رابطتون،محکم باش وبه همسرت نشون بده که دیگه حق اشتباه نداره اولویت شما وبچه تون هستید

ذاتِ خــوب وَ دِل بُـــزرگ ایـن دوتـا هـیـچـوَقـت خَــریــدنـی نـیـسـت🌱♥️
خیلی حرف نزنید راجع به اونا،بی محل باش،سخته میدونم ولی وانمودکن مهم نیستن،رغبتی نشون نده به رابطتون، ...

فقط خدا خودش امسالمو بخیرکنه سالی که اینطوربرام شروع شد به خدا همش ترسش تو جونمه که دوباره شوهرم من و بچه هامو به خاطر خواهرش ول کنه وبره