2777
2789

اونوقت من ۶۰ بودم استخون بودم که قدمم ۱۶۳ هست وزنم الان ۶۹ تازه هیکلم الان فرم خودشو نشون میده اصلا پهلو بازوی درشت ایناهم ندارم تعجب میکنم بعضیا میگن ما رژیم میگیریم ۵۰ کیلو بشیم😐😐شما چجوری هستین 

همه چی به استخون بندی ربط داره دیگه.. به شخصه اگه ۶۹ بشم همه وزنم میره تو پهلوهام و شکمم  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶۲ام ..وزنم نرماله ..کمرم باریکه شکم ندارم ولییییی تو پرم 😑 قشنگ انگار ۸۰کیلوام 😑😐🤣چرا خب

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

هم قد هستیم و با این وزن توپر محسوب میشم  شما چطور استخون بودی ؟

منم الان توپرم لاغر نیستم ولی کلا پایین تنم درشته رون باسن دارم کمرم باریکه بالاتنم لاغره برا همین چاق دیده نمیشم

من قدم ۱۶۸.وزنم ۶۴بود بازم هیکلی بودم ،استخون بندی و هیکل هر کسی فرق داره ،بعضیا با ۵۰کیلو هم چاق دی ...

نه من ۶۴ بودم نه لاغر بودم نه چاق خیلی معمولی بودم