2777
2789
عنوان

مهریه چی و چقد باشه خوبه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
ب نظر خودت الان پسرا مهر بالا یا خونه و ملک قبول میکنن؟! یعنی انقدر پسرا رو ساده و خنگ فرض کردید & ...

عزمزمه من نامزدم و خود نامزدم اینو بهم گفته ک برام میزنه 

همه انگشتای یه دست ک شبیه هم نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته مالیات داره مالیات برای وقتی ک بخوای بگیریش هرچیز دیگری هم باشه بخوای وصول کنی مالیات میخوره ...

الان دیگه قانون تغییر کرده.وقتی مهریه توی قباله ازدواج  در محضر نوشته میشه تا مالیاتش رو نقدا همونجا پرداخت نکنی سند ازدواج ثبت نمیشه.همونجا قبل از ثبت باید مالیتشو بدی.ظاهرا قانون جدیده.اخرین رنج هم پانزده درصد قیمت مهریه هستش.یعنی هزار تا سکه مهریه ات باشه.صدو پنجاه تا سکه هم باید به دولت بپردازی

آخه کدوم خانواده میاد سر عقد حتی ۵ تا سکه بده؟

اخه دخترا هم بدون مهریه تن به ازدواج نمیدن.حالا که مهریه سنگین دارن مردا اینقدر گستاخن دیگه بدون مهریه هم باشی سه تا زن دیگه میارن کنارت میشونن.میگن این زن منه صیغه ی منه.خانوم خونه از امروز ایشونه...البته دور از جونمون و زندگیمون