2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل خیلی خسیس بود الان بعد ۶ سال بهتر شده 

ترفند من این بود که از اول یک مبلغ مشخص هرچند کم پول توجیبی ماهانه گرفتم عوض اینکه بخوام مدام برای هرچیزی پول بگیرم و اون نده و ناراحتی پیش بیاد 

و اینکه سعی کردم خودم رو ولخرج نشون ندم و الان راحت تر میتونم پول بگیرم 

اگر خسیسه از همین الات بذارش کنار چرا دنبال معحزه اید وقتی یه مردی بیس بخشندگی و خرج کردن برای زنشو ...

خب ببین برام خرج می‌کنه به اندازه 

من مشکلم اینه تو خونه بابام هر وقت هر چی خواستم گفته بخر حتی دو تا دو تا 

این نامزدم مثلا ماهی یک چیزی برام میخره 

عادت ندارم

یک درصد حس میکنی خسیسه فرار کن....................اون آدم اصلا درست نمیشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهر خواهرم خسیس و البته تنبل

یعنی تا چیزی تموم نشه نمیخره اونم باید تکرار تکرار بگه

ن روز زن ن تولد. چون خواهرم شاعل بود براش مهم نبود ولی کارو گذاشت کنار مشخص شد

دوران اشنایی هم همینطور بود. بعد ۵سال ازدواج نمیدونه تو کارت شوهر چقد پول هست یا نه

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

کلا خسیسه یا برای تو خسیسه؟ اگر خودت درامدی نداری و میخوای متکی به اون باشی کارت زاره در چه حد خسی ...

من درآمد دارم اون به اندازه خرج می‌کنه من بابام ولخرج هست عادت ندارم به اندازه خریدن