2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوایل خیلی خسیس بود الان بعد ۶ سال بهتر شده 

ترفند من این بود که از اول یک مبلغ مشخص هرچند کم پول توجیبی ماهانه گرفتم عوض اینکه بخوام مدام برای هرچیزی پول بگیرم و اون نده و ناراحتی پیش بیاد 

و اینکه سعی کردم خودم رو ولخرج نشون ندم و الان راحت تر میتونم پول بگیرم 

اگر خسیسه از همین الات بذارش کنار چرا دنبال معحزه اید وقتی یه مردی بیس بخشندگی و خرج کردن برای زنشو ...

خب ببین برام خرج می‌کنه به اندازه 

من مشکلم اینه تو خونه بابام هر وقت هر چی خواستم گفته بخر حتی دو تا دو تا 

این نامزدم مثلا ماهی یک چیزی برام میخره 

عادت ندارم

یک درصد حس میکنی خسیسه فرار کن....................اون آدم اصلا درست نمیشه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

شوهر خواهرم خسیس و البته تنبل

یعنی تا چیزی تموم نشه نمیخره اونم باید تکرار تکرار بگه

ن روز زن ن تولد. چون خواهرم شاعل بود براش مهم نبود ولی کارو گذاشت کنار مشخص شد

دوران اشنایی هم همینطور بود. بعد ۵سال ازدواج نمیدونه تو کارت شوهر چقد پول هست یا نه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

کلا خسیسه یا برای تو خسیسه؟ اگر خودت درامدی نداری و میخوای متکی به اون باشی کارت زاره در چه حد خسی ...

من درآمد دارم اون به اندازه خرج می‌کنه من بابام ولخرج هست عادت ندارم به اندازه خریدن