2777
2789

جاریم و دایی شوهرم دعوت دارم بعد  گفتن قرار  زن همین دایی و بچه هاش از شهر دیگه بیان منم گفتم بیاین اینحا بعد گفتن نه ما تمیایم خاله شوهرم گیر داد ک باید بیاین غذا گذاشتیم دیگه بزور اینا رو خوند اینجا صدبار زنگ زد ‌ حالا الان هنوز تازه تماس گرفتن که ۱ ساعت ذیگه می رسیم 😑😑😑😑😑😑 یعنی من دیگه موندم چیکار کنم برا مهمونامون ‌ افطار کردن تخمه و اینا آوردم خوردن  هنوز منتظر شام ‌ گفتم بیارم بخورین اونا میان گفتن نه بزاریم اونا هم برسن 😶😶😶 بنظرتون درک میکنن ؟ واقعا از دست این خاله شوهرم بدبختا میخاستن برن خونه جاری دیگه ام ک نزدیک شون بودا . الان دیگ باید سخری بخوریم 😐😐 تازه مونده سحری ک باید درسا کنم چون اینحا میخوابن و صبحانه هم به نصفشون بدم چون روضه نمیگیرن ای خدا عجب غلطی کردم مهمونی چی بود دیگه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ولی میگذره سخت نگیر.

کسایی ک روزه نیستن خودشون صبحانه بخورن.

ازشون کمک بگیر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
وجدانا چطوری وسط مهمونی تاپیک میزنید؟؟؟؟من چرا وقت نمیکنم حتی دست به گوشی بزنم🤔🤔

گلم کل همه جی مو آماده کردم دیگه جاریم دراز کشیده بقیه پاستور باری میکنن من موندم این وسط چیکار کنم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وای میخاین ظهر بیدار میشن بخدا 

اصلا واسه ادمای بی ملاحضه سخت نگیر.

شمام فردا سحری و صبحانه رو ساده بگیر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫