2777
2789
عنوان

دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا جدا نمیشی اگ دوران عقد اینجوریه عزیزم؟ 

اخه میدونین شوهرم همه اخلاقاش خوبه مثلا نماز میخونه،اعتقاداتش خوبه، وضع مالیشم بد نیست 

تنها مشکلم مامانشه 

خیلی شوهرمو پر میکنه 

تو شهر ما درسمه برای داماد 5 تیکه مینویسن 

الان تیکه هارو پدر شوهرم میخره ولی سر هر تیکه اشکمو درمیاره مامانش 

شوهرم قبلا دانشجو بود توی یک شهر دور خوابگاه بود 

از وقتی درسش تموم شده اومده مامانش هی پرش میکنه اخلاقش تغییر کرده😭

اخه میدونین شوهرم همه اخلاقاش خوبه مثلا نماز میخونه،اعتقاداتش خوبه، وضع مالیشم بد نیست  تنها م ...

الهی 💔چقد سخته اینجوری، کاش میشد شخصا باهاش حرف بزنی ولی اگ میینی خانوادش خیلی دخالت می‌کنن تا نرفتین سر خونه زندگس تکلیف خودتو مشخص کن خانواده خیلی مهمه باور کن

الهی 💔چقد سخته اینجوری، کاش میشد شخصا باهاش حرف بزنی ولی اگ میینی خانوادش خیلی دخالت می‌کنن تا نرفت ...

واقعا مهمه من شوهرم عقل نداره خیلی تندی میکنه اما خانوادشم با وجود این اخلاقاش خیلی حمایتش میکنن باعث شده همیشه طلبکار باشه و عذر خواهی نکنه

الهی 💔چقد سخته اینجوری، کاش میشد شخصا باهاش حرف بزنی ولی اگ میینی خانوادش خیلی دخالت می‌کنن تا نرفت ...

اره قرار بود بریم طبقه پایین خونه پدر شوهرم زندگی کنیم اما الان بابام میگه نمیزارم بری اونجا اگه بری هر روز اوقاتتو تلخ میکنن 

واقعا مهمه من شوهرم عقل نداره خیلی تندی میکنه اما خانوادشم با وجود این اخلاقاش خیلی حمایتش میکنن باع ...

دقیقا من مامانم خیلی هوای شوهرمو داشت هر وقت دعوامون میشد مامانم پشت شوهرم بود ولی مادر شوهرم اصلا حتی یکبارم پست من نبود همیشه عوض اینکه بیاد بزرگ تری کنه مارو اشتی بده، دعا رو بزرگ تر میکرد