نمدونم کائنات دارن چیکار میکنن دقیقا ، اصن دارن اشتباهی میزنن ، من این همه دعا کردم عشقم برگرده بهم ، بعد الان امروز پسری که چهار ماه پیش با بدبختی پروندمش پیام داده ، لامصب اینقدم محترمه و اینقد پسر خوبیه نمتونم برینم بهش ، از نظر اخلاقی خیلی خوبه ، کار و بارشم اوکیه ولی قیاقه ای خیلی خیلی خیلی از من پایین تره ، قدش هم کوتاهه ، 170 تاعه من 158 تام ، قصدشم ازدواجه این ، شما بودین چیکار میکردین ؟
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟