2777
2789
عنوان

ازکجا یه ادم برای ازدواج پیدا کنم

157 بازدید | 9 پست

به یکی کراش داشتم حدودا بالای سی سال بود منم دارم میرم تو 28

بهش پیام دادم ازش تعریف کردم که چقدر خوب توضیح میداده درس و اینها رو مثل گاو خوند و جواب نداد   حتی تشکر خشک خالی هم نکرد

گشتم و اینستاش پیدا کردم و متوجه شدم شکست عشقی خورده و از همه دخترا متنفر شده و از اینهاس ک نمیخواست دیگ هیچ وقت با دختر بحرفه و تو فکر اکسشه گفتم اینم شانس من بعد از هزار سال از یکی خوشمون اومد طرف شکست عشقی خورده و همه متنفر شده

منم دلم یه ادم خوب میخواد مکمل ام باشه و بزنم تو کار ازدواج و تشکیل خانواده بدم

والا خسته شدم از سینگل بودن هیچ وقت یه رابطه جدی نداشتم تو کل زندگیم با یکی بودم اونم جدی نبود

گاهی بیرون این دونفره ها میبینم دلم به حال خود میسوزه .

با هرکسی هم نمیشه اکی شد پسرا اکثرا اهل چیزهستن و کم پیدا میشه ادم خوب ... حالا پیدا هم بشه ب دل من باید بشینه 

خسته شدم از سینگل بودن و تنهایی بخدا تنهایی خیلی خوبه ها اما تا حد و حدودی مفهمین چقدر سخته هیچکس نباش تا این سن و سال بهتون محبت کنه :(هیچکس نباشه یه قرار شام و ..بذاره براتون :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ولی تقریبا حس و حال خودتو دارم! از طرفی هم میترسم ازدواج کنم از چاله بی افتم تو چاه!! 

ولی وقتی ادم سنش میره بالاتر بیشترمیترسه تنها بمونه ب نظرم تو چاه هم ادم بیفته ولی تنها نباشه بهتره

ولی وقتی ادم سنش میره بالاتر بیشترمیترسه تنها بمونه ب نظرم تو چاه هم ادم بیفته ولی تنها نباشه بهتره

یعنی حاضری تو یه چاه با آدمی که اصن درکت نمیکنه باشی!؟ به نظرم که خیلی سخت و غیر ممکنه!