2777
2789
عنوان

تیرویید و بارداری

125 بازدید | 13 پست

سلام نماز روزه هاتون قبول باشه.

من به تازگی یک سقط داشتم.قلبش تشکیل نشد.به اصرارم دکتر آزمایشای سقط مکرر نوشت برام.الان مشخص شده آنتی تی پی او بنده ۱۵۰ هستش.تیروییدو قرص میخوردم.هنوز زنان نرفتم.امروز رفتم غدد قرصامو بیشتر کرد و گفت احتمال زیاد سقطت از آنتی تی پی اوت هست.گفتم بازم تکرار میشه؟گفت احتمالش هست.دارو نداره فقط همون داروی لووکسین بخور.

خیلی ناراحتم.

چاره چیه

من نمی خوام دیگه تجربش کنم سقطو

کسی هست بارداری بدون مشکل داشته باشه؟

پیش طب سنتی رفتی ؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای استرس گرفتم.عزیزم من بارداری اولم تیروئید کم کار داشتم وخودم هم نمیدونستم تا به دنیا اومدنش.وحتی یه نصف قرص هم نخورده بودم.که خداروشکر مشکلی نداشت.حالا باردوم باردارم.سال پیش آنتی تی پی او دادم بالای هزار بود برای من.برای بارداری فقط لووکسین خوردم تیروییدم اومد پایین اقدام کردم.الان همچنان لووکسین میخورم وهرماه چک میکنم

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

برای منم بالا بود تو بارداری ..دکترم بهم گفت نشون میده کمکاری تیرویید تو خانوادتون بیشتر زمینه ارثی داره(یه همچین چیزی). کم کاری تیرویید هم داشتم که چهار پنج ماهگی فهمیدم و چقدرم گریه کردم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

وای استرس گرفتم.عزیزم من بارداری اولم تیروئید کم کار داشتم وخودم هم نمیدونستم تا به دنیا اومدنش.وحتی ...

چقدر عااالی

عزیزم سقط هاش برای هفته های اوله.شما دگ رد کردی.الحمدلله.

نه والا

من تیروییدم رو مرز بود تو همین حین برای بارداری رفته بودم پیش سنتی اونجا گفتم که گفتن رو مرزه بعد قسمت تیروئیدمو بادکش کردن بعد اون تو هیچ آزمایشی نگفتن تیرویید دارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چبکار کردین.بعدش بچه دار شدین؟

تحت نظر دکتر زنان با قرص لووتیروکسین تیروییدم کنترل شد

بعدش بلافاصله طبیعی باردار شدم

و تو بارداری هم پردنیزولون و لووتیروکسین مصرف کردم

من زن بودنم را دوست دارم🎀
چقدر عااالی عزیزم سقط هاش برای هفته های اوله.شما دگ رد کردی.الحمدلله.

شماهم استرس نداشته باش فقط منظم بخور قرص رو،اومدپایین انشالله اقدام کنی و مشکلی نباشه

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن