2777
2789

به عنوان کسی که ۱۱ سال درگیر و الان با دو تا بچه یکی ۵ سال و یکی تو شکم به هر کس اسم شوهر بچه ننه میاره میگم تورو خدا من همه راهی رفتم درست نشد خودتون نجات بدید نه مثل من الان کارم به جدایی و مهریه کشیده 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بترسونش ک دیگه جرئت نکنه دست روت بلند کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به عنوان کسی که ۱۱ سال درگیر و الان با دو تا بچه یکی ۵ سال و یکی تو شکم به هر کس اسم شوهر بچه ننه می ...

مثلا از مسافرت اومدیم مامانش اونقد حرف بهم گف نگف ک مامان نگو بعد ک رفت منو کتک زد

مثلا از مسافرت اومدیم مامانش اونقد حرف بهم گف نگف ک مامان نگو بعد ک رفت منو کتک زد

چرا زد ؟ اعتراض کردید ؟ 

من چندین سال همین بودم دیگه یاد گرفتم جوابشون بدم الان کارم جدایی رسیده از هر کسی بپرسی بهت میگه زندگیت درست نمیشه شوهرت درست نمیشه مگر از ساختمون اونا بری یکم دور بشی بازم من چشمم آب نمیخوره 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
اعتراض کردم هی بهم میگع ساکت باش میشنوه

خوب با خوبی خوشی اول خونتون جدا کن اگه اینجوری دعوا کنی ضررش خودت می‌کنی در ضمن قهر می‌کنی نزار طولانی بشه عادی بشه 

جدا نمیشه نمیزارع میاد گریع زاری میکنه پرش میکنه

اگه بچه نداری و اول راهی برو مشاور بین شاید درست شد من شخصا تجربه خودم گفتم خیلی پشیمون از همون عقد جدا نشدم و فکر ابرو خانوادم کردم و وابستگی خودم