2777
2789
عنوان

زیبایی

174 بازدید | 18 پست

بچه ها من زیر چشم گود و کبوده یکم خیلی روش های طبیعی رو امتحان کردم ولی جواب نداده از فیلر زدن میترسم بنظرتون چیکارکنم کسی تاحالا فیلر زدع🥺20سالمه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دقیقا سوال منم هست 

خسته شدم بخدا

میگن سرم کافئین اوردینری خوبه اما نمیدونم جواب بده یا ن

داروی کم خونی هم استفاده کردم بی فایدست

یه هم کلاسی داشتم بهم میگفت کسی که زیاد خودارضایی میکنه این مدلی میشه

خیلی دلم شکست آخه اصلا اهل این چیزا نیستم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

دقیقا سوال منم هست  خسته شدم بخدا میگن سرم کافئین اوردینری خوبه اما نمیدونم جواب بده یا ن دا ...

دقیقا من نمیخام از خودم تعریف کنم ولی عیبی تو صورتم ندارم اما زیر چشام گوده بدون آرایش کسی ببینه پیداس بدم میاد یکی بهم بگه خسته شدم رو مخمه از فیلر زدن میترسم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دقیقا من نمیخام از خودم تعریف کنم ولی عیبی تو صورتم ندارم اما زیر چشام گوده بدون آرایش کسی ببینه پید ...

سرم کافئین اوردینری استفاده کن

منم میخوام بگیرم

دقیقا سوال منم هست  خسته شدم بخدا میگن سرم کافئین اوردینری خوبه اما نمیدونم جواب بده یا ن دا ...

کی گفته با خودارضایی گود میشه؟؟

برا من نمی‌دونم ارثیه یا ن ولییی هرکاری میکنم خوب نمیشه خواهشا یه راهی بدید

کی گفته باا خودارضایی گود میشه؟؟ برا من نمی‌دونم ارثیه یا ن ولییی هرکاری میکنم خوب نمیشه خواهشا یه ...

برای من ارثیه مادرمم اینطوری هستن

دوست احمقم میگفت

کی گفته با خودارضایی گود میشه؟؟ برا من نمی‌دونم ارثیه یا ن ولییی هرکاری میکنم خوب نمیشه خواهشا یه ر ...

خیلی رو مخه میگه اگه ارثی باشه باید فیلر بزنید 🥺

منم میحام همه راه هارو برم بعد اگه نشد برم فیلر بزنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز