2777
2789

استارتر جان زجرکُش کردی خب بگو دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شاید برای شما میخواسته سفارش بده

سایز من دقیقا سه تا چهار تا فرق داره و اسفنجی که اصلا نمیتونم استفاده کنم 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باهاش مطرح نکردی.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دارم مینویسم بخدا دیگه بهش گفتم گفت دستم رفته روش دوباره بروز شده وبعدش گفت گوشیم پسر صابکارمم گرفته اما من این حرفا رو باور ندارم 

سایز من دقیقا سه تا چهار تا فرق داره و اسفنجی که اصلا نمیتونم استفاده کنم 

اون چه میدونه چی بگیره؟

مگه اقایون بلدن لباس زیر زنونه بخرن؟😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من باشم هیچیه هیچی برو نمیارم بجاش وقتی خوابه گوشیشو چک میکنم یا داخل ماشینش یا رسیدای خریدش لاقل مطمئن بشم واقعا چیزی هست یا نه اما اگه خدایی نکرده چیزی باشه وببینه شک کردی دیگه محاله آتو بده دستت

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دارم مینویسم بخدا دیگه بهش گفتم گفت دستم رفته روش دوباره بروز شده وبعدش گفت گوشیم پسر صابکارمم گرفته ...

😐کارش میلنگه مشکوکه 

ولی اسی جان اگ شوهرت دوست داره براش اینطور لباس بخر بپوش نزار راه بد بره حالا یه سری میان میگن چه ربطی به لباس داره 

خب همینطور ک ما زنا محبت می‌خوایم از شوهر دلمون خوش میشه  

اونم با اونجور چیزا گرم زندگیش میشه خیلی اشتباه میکنی ولش می‌کنی میری

💗

من کلا شدم ی جسم بیر‌وح واز همه ی بدن خودم متنفر شدم بخدا قسم شاید بگین دارم دروغ میگم اما متاسفانه از خودم و از بدنم متنفرم 

[QUOTE=334183807]اگه سایز و مدل های خیلی خاص سرچ کرده احتمالا برای ارضای جنسیش بوده[/QUOTE نه فقط یک سایز اما مدلهای مختلف حتی قیمت 

[QUOTE=334183807]اگه سایز و مدل های خیلی خاص سرچ کرده احتمالا برای ارضای جنسیش بوده[/QUOTE نه فقط یک ...

چ سایزی؟

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..