2777
2789
میخوام تو هر جمعی تک و نمونه باشم میخوام انقدر مودب و با وقار باشم که همه بهم احترام بذارن و هر حرفیو نزنن
دلم میخواد کم بخندم و نگاهم پر غمزه و ناز باشه رفتارم ناز باشه
ولی بلد نیستم
یکی کمک کنه...
اطلاعات عمومیت رو زیاد کن.اخبار گوش کن تا از وقایع روز خبر داشته باشی.زیاد تو جمع صحبت نکن تا ازت نپرسیدن.با همه یک جور رفتار کن . با صدای اروم و شمرده صحبت کن.لبخند داشته باش و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که خیلی ناز و ادا دارن البته نه از نوع جلفش هاااااااااااااااا
اینایی که حرف میزنن ادم میخواد بخورتشون و همیشه یه حریمی دارن که نمیذاره باهاشون خیلی صمیمی ش
اینا چطورن یعنی چطوری یاد گرفتن؟؟؟؟
نورا جون من آدمایی که همیشه به قول شما یه حریمی دارن که نمیشه باهاشون صمیمی شد خیلی دیدم و برخورد داشتم باهاشون ولی اینکه میگی با ناز و ادا حرف می زنن و آدم می خواد بخورتشون خدااااااااااایی

ندیدم تا حالا ...
خودمعلی هرگز نمی بخشمت
اول از همه اعتماد به نفستو بالا ببر،از طریق کسب مهارت،هنر،زبان،ورزش،و .........

کتاب زیاد بخون.فیلم زیاد ببین،اخبار روز رو دنبال کن

تا میتونی‌ غیبت نکن،قسم نخور،از الفاظ زشت و زننده ولو به شوخی‌ استفاده نکن،ناله و شکوه از روزگار و زندگی‌ و شوهر و بچه و رئیس و مادر شوهر و .......نکن،بیش از حد صمیمی‌ نشو با کسی‌ (مگه دوست قدیمی‌ یا والدین)،شوخی‌ نابجا نکن،مثبت باش و این مثبت بودن رو القا کن به اطرافیان

حد عقل ماهی‌ یک بار برو آرایشگاه،یه آرایشگاه معروف و شلوغ و پر رفت و آمد.اینجوری بهت کمک میکنه مطابق مًد روز پیش بری

تا زمانی‌ که خودتو از درون تقویت نکنی‌ و پر نباشی‌ گرون‌ترین لباس‌ها رو هم بپوشی‌ و ظاهرت رو هم به روز و مدرن کنی‌ جذابیت نخواهی داشت

زمانی‌ که پر باشی‌ و حرفی‌ برای گفتن داشته باشی‌،اعتماد به نفس حقیقی‌ خواهی‌ داشت و جذاب هستی‌
بچه ها
چرا به این بنده ی خدا تهمت میزنین ؟
پستی پاک نکرده که !!!!!!!!!!!!!!!
من میخواستم توی یه تاپیک دیگه پست بذارم ؛ اشتباهی اینجا پست گذاشتم و وقتی متوجه شدم ؛ زود پاکش کردم .

از اول این تاپیک رو هم خونده بودم و حتی یه دونه پست هم نورا جون پاک نکرده .

انصاف نیست که سریع به دیگران تهمت بزنین .
2790
2778
2791
2779
2792