2777
2789
هیوایی تو هم فهمیدی مشکوکه مهرناز گله؟

المیرا گفت مرد هست و بهم پیام داده

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خلاصه داستانش لمس کن تا باز بشع

ممنونم دوستم. خوندم اما خلاصه داستان شو. جریان چی بوده ؟ اگه حوصله داشتی بگو یکم

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
ممنونم دوستم. خوندم اما خلاصه داستان شو. جریان چی بوده ؟ اگه حوصله داشتی بگو یکم

جریان این بود که تو خانواده ایی بزرگ میشه یکی از داداشاش خیلی ،خیلی بده و با یکی نامزد میکنه بعد داداش زن داداشش که معتاده و باعث میشه نامزدی آلا بهم بزنه یکی از داداششای خوبشو ازدست میده بعد بزور به عقد یکی دیگه در میاد و بقیش هم نوشته خخخخ امیدوارم متوجه بشی

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
جریان این بود که تو خانواده ایی بزرگ میشه یکی از داداشاش خیلی ،خیلی بده و با یکی نامزد میکنه بعد داداش زن داداشش که معتاده و باعث میشه نامزدی آلا بهم بزنه یکی از داداششای خوبشو ازدست میده بعد بزور به عقد یکی دیگه در میاد و بقیش هم نوشته خخخخ امیدوارم متوجه بشی

همین! اخه خیلی طرفدار داشت، دیده بودم تاپیکشو اما حوصله خوندن نداشتم. مرسی دوستم. راستی من عکسشو دیده بودم خیلی نازه الای دل

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆