2777
2789
هیوایی تو هم فهمیدی مشکوکه مهرناز گله؟

المیرا گفت مرد هست و بهم پیام داده

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خلاصه داستانش لمس کن تا باز بشع

ممنونم دوستم. خوندم اما خلاصه داستان شو. جریان چی بوده ؟ اگه حوصله داشتی بگو یکم

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
ممنونم دوستم. خوندم اما خلاصه داستان شو. جریان چی بوده ؟ اگه حوصله داشتی بگو یکم

جریان این بود که تو خانواده ایی بزرگ میشه یکی از داداشاش خیلی ،خیلی بده و با یکی نامزد میکنه بعد داداش زن داداشش که معتاده و باعث میشه نامزدی آلا بهم بزنه یکی از داداششای خوبشو ازدست میده بعد بزور به عقد یکی دیگه در میاد و بقیش هم نوشته خخخخ امیدوارم متوجه بشی

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..
جریان این بود که تو خانواده ایی بزرگ میشه یکی از داداشاش خیلی ،خیلی بده و با یکی نامزد میکنه بعد داداش زن داداشش که معتاده و باعث میشه نامزدی آلا بهم بزنه یکی از داداششای خوبشو ازدست میده بعد بزور به عقد یکی دیگه در میاد و بقیش هم نوشته خخخخ امیدوارم متوجه بشی

همین! اخه خیلی طرفدار داشت، دیده بودم تاپیکشو اما حوصله خوندن نداشتم. مرسی دوستم. راستی من عکسشو دیده بودم خیلی نازه الای دل

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆