دختری_با_ساز_امید مدیر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 عنوان دکتر خوب برای عمل بینی (زنجان) | مشاهده متن کامل بحث + 3274 بازدید | 19 پست سلام خوبین؟ 💕دنبال یه دکتر خوب میگشتم حقیقتا رفتم تاپیکای قبلیو نگاه کردم بیشتر گمراه شدم چون تو یه جا گفتن فلانی خوبه جای دیگه گفتن که نه خرابه کارش باز شمام راهنماییم کنین بیزحمت 😁😁🙏 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️ 1403/01/15 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9369 بیا تهران عمل کن با خیال راحت،دکترای شهرهای دیگه تقریباً ۵۰. ،۵۰هستنمادر خانمم آب مروارید چشم عمل کرد ۴ماه درد و قرمزی ،بعد فهمیدیم زده عصب چشمو نابود کرده الانم تو راه شکایتن ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
sheyda_nurse عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 2901 هنوز نه یعنی رفتم پیچ جاندانه و طلایی رو نگاه کردم اونقدرا جالب نبودن مقبولی نمونه کاراش و قیمتش خوب ... شما عمل کردی ؟
sheyda_nurse عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 2901 شما هنوز عمل نکردین ؟من ۴ ماه قبل زنجان عمل کردم اگه میخوای درخواست دوستی بده میگم بهت
lili_boranii عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 2 هنوز نه یعنی رفتم پیچ جاندانه و طلایی رو نگاه کردم اونقدرا جالب نبودن مقبولی نمونه کاراش و قیمتش خوب ... سلام عزیزم دکتر خوب تو زنجان پیدا کردین؟اگه امل کردین پیش کی عمل کردین راضی این؟
lili_boranii عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 2 شما هنوز عمل نکردین ؟من ۴ ماه قبل زنجان عمل کردم اگه میخوای درخواست دوستی بده میگم بهت سلام شما پیش کدوم دکتر عمل کردین؟