دختری_با_ساز_امید مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 عنوان دکتر خوب برای عمل بینی (زنجان) 3270 بازدید | 19 پست سلام خوبین؟ 💕دنبال یه دکتر خوب میگشتم حقیقتا رفتم تاپیکای قبلیو نگاه کردم بیشتر گمراه شدم چون تو یه جا گفتن فلانی خوبه جای دیگه گفتن که نه خرابه کارش باز شمام راهنماییم کنین بیزحمت 😁😁🙏 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️ 1403/01/15 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_با_ساز_امید مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 جاندانه به نظرم خیلی خوبه شما خودتون ظاهر اونایی که پیشش عمل کردن رو دیدین؟ و اینکه مشکل تنفسی اینا نداشتن؟ اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
sahar51355 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5052 شما خودتون ظاهر اونایی که پیشش عمل کردن رو دیدین؟ و اینکه مشکل تنفسی اینا نداشتن؟ بله دیدم خیلی طبیعی و قشنگ و بی عیب و نقص شدهمشکل تنفسی هم نداره
انهشرلیییی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 2302 شما خودتون ظاهر اونایی که پیشش عمل کردن رو دیدین؟ و اینکه مشکل تنفسی اینا نداشتن؟ سلام شما تونستین دکتر خوب برا بینی پیدا کنین ? لایکک نکن لطفا
دختری_با_ساز_امید مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 سلام شما تونستین دکتر خوب برا بینی پیدا کنین ? هنوز نه یعنی رفتم پیچ جاندانه و طلایی رو نگاه کردم اونقدرا جالب نبودن مقبولی نمونه کاراش و قیمتش خوبه احتمالا اونو برم، ولی دوستم با اون عمل کرده جالب نشده درکل سردرگم موندم دیگه ☹️همه میگن دکتر شهرستانی تو تهران خوبه، اونم خیلی گرونه اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
انهشرلیییی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 2302 هنوز نه یعنی رفتم پیچ جاندانه و طلایی رو نگاه کردم اونقدرا جالب نبودن مقبولی نمونه کار ... منم موندم کدومو برم زنجان زندگی میکنی یا دانشجویی ?اگه دانشجویی شهر خودتو عمل کنی بهتره بنظرم زنجان دکتراش خوب نیستن احتمالا منم پول جور کنم برم تهران لایکک نکن لطفا
دختری_با_ساز_امید مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 منم موندم کدومو برم زنجان زندگی میکنی یا دانشجویی ? اگه دانشجویی شهر خودتو عمل کنی بهت ... نه زنجانیم اره تو زنجان دکتر جالب نیست منم دارم تحقیق میکنم ببینم اگر نشد برم تهران اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
انهشرلیییی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 2302 نه زنجانیم اره تو زنجان دکتر جالب نیست منم دارم تحقیق میکنم ببینم اگر نشد برم تهران تو کدوم بیمارستان عم میکنه طلایی لایکک نکن لطفا
دختری_با_ساز_امید مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 خانمی من پنجشنبه وقت گرفتم دارم میرم معاینههنهن 😂😂😂😂دهنت سرویس اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
زن_کوهستان عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 9367 فقط دکتر ابیانه بی نظیرن من ۱سال تحقیق کردم تمام مطبا رفتم همرو ازنزدیک دیدم آخرم رفتم ابیانه
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4577 سلام زنجانیا ی سوال شما از اقوامتون کسی رو میشناسین اسمش فرزانه باشه حدود ۲۳ اینا سنش باشه بعد تازع از شهر دیگ ازدواج کرده باشه؟
دختری_با_ساز_امید مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 سلام زنجانیا ی سوال شما از اقوامتون کسی رو میشناسین اسمش فرزانه باشه حدود ۲۳ اینا سنش باشه بعد تازع ... زنجان یه استان بزرگه روستا نیست که با این اطلاعات پیداش کنن که 😂 اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4577 زنجان یه استان بزرگه روستا نیست که با این اطلاعات پیداش کنن که 😂 خود شهرشو میگم