2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 80 پست
بله 😔😔

می‌دونم شرایط سخته بعد ۱۷ سال زندگی مشترک با همه ی مشکلات زندگی و ساختن ،،تو این اوضاع بچه رو بزرگ کن تربیت کن ،،ولی کسی قدر دامن نباشه اگر شرایط داری جدا شو 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
می‌دونم شرایط سخته بعد ۱۷ سال زندگی مشترک با همه ی مشکلات زندگی و ساختن ،،تو این اوضاع بچه رو بزرگ ک ...

دیشب بعد کلی گریه به این نتیجه رسیدم جدایی بهتره چون اصلا پشیمون نیست هیچ طلبکاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم مار بگزه زبون تلخ شوهرم هرگهی دلش خواسته خورده طلبکارم هست

نمیشه بیخیال بود ولی مطمئن باش آخر و عاقبت خوبی نداره

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
دیشب بعد کلی گریه به این نتیجه رسیدم جدایی بهتره چون اصلا پشیمون نیست هیچ طلبکاره

اینطوری حداقل روح‌و روانت آروم تر هست گاهی باید بین بد و بدتر یکی و انتخاب کنی 

کارگر خونه🙄 توهم وقتی چیزی خرید یا کاری کرد بگو دست حمال خونه درد نکنه😏

😂😂😂😂😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

شمام دلت به این جدای هست یا نه؟

جاره ام جیه؟راستش زندگی که به سختی جمع کردم باید دو دستی تقدیم یکی دیگه بکنم .شوهر حتی اظهار پشیمانی هم نکرد😭حتی سعی نکرد باکلمات از خودش دفاع کنه خیلی پر رو😔

اه چقد بی شخصیت آدم حالش بهم میخوره از این جور آدما 

توام واستادی هیچی نگفتی؟؟ برو به بزرگترا بگو خیانتم که کرده به چیش دلخوش کردی؟ هیچی بدتر از خیانت نیست.... خدا جوابشو میده من به کارما خیلی اعتقاد دارم... 

چند سال پیش ی نفر بهم گفت اینقدر خودتو نگیر تورو دیگه حتما دکتر میگیره... 😅 شوهرم دکتر نیست ولی رادیولوژی هست به هر حال 

کارما انتقام میگیره مکنه همون روز یا چند سال بعد.... 

هر گوشه این شهر خدا هست ❤️

جاره ام جیه؟راستش زندگی که به سختی جمع کردم باید دو دستی تقدیم یکی دیگه بکنم .شوهر حتی اظهار پشیمانی ...

با اون کار ندارم خیلی کم شعوره اما میگم شما جدابشی جز خودت وبچه هات کی اسیب میبینه و کی خوشحال میشه از این جدایی؟میگم یعنی ساده نذار وبرو اینا کیف کنن واسه خودشون

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............