2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها هر تست تو کنکور چند درصده؟؟

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
دو ماه مشاور داشتم کنسل کردم اصلا پیگیری نمی‌کرد 

یعنی دیر سین میکرد میشه یکم بیشتر توضیح بدی

واسه من اصلا احساس میکنم نمیتونه شخصی سازی کنه فقط راه خودش رو میگه همش دعوا داریم یک جوری کلا آرامش درس خوندنم رو بهم ریخته

من از دهم با مشاور پیش رفتم مشاور اشغال زیاد داریم مال من واقعا با وجدانه

آشغال واقعا من هر چی گرفتم فقط هدفش پول بود یا هیچی بارشون نبود اصلا وضع درسی من رو داغون داغون کردن داغونا

میشه توضیح بدی در مورد خدماتش و اینا ؟ میخوام بدونم به نظرت بگردم دنبال مشاور خوب یا نه

آشغال واقعا من هر چی گرفتم فقط هدفش پول بود یا هیچی بارشون نبود اصلا وضع درسی من رو داغون داغون کردن ...

ادم ها متفاوتند من آدمی هستم ک زود نا امید میشم تا یه بار ترازم بیاد پایین میگم دیگ درس نمیخونم و اینا

مشاور اولا هر هفته میری پیشش بعد هرشب تماس میگیره یا پیام میده ازت گزارش کار میخواد کارنامه ازمون و درصد ها و میزان رشد رو بررسی میکنه و بق نتایج آزمون برات برنامه میریزه

ادم ها متفاوتند من آدمی هستم ک زود نا امید میشم تا یه بار ترازم بیاد پایین میگم دیگ درس نمیخونم و ای ...

آها من مشاورم فقط تخریب شخصیتی میکرد و.... گزارش هام رو بررسی نمیکرد تحلیل میفرستادم فقط یک علامت اوکی میزاشت دیوونم کرده بود رسما

یعنی دیر سین میکرد میشه یکم بیشتر توضیح بدی واسه من اصلا احساس میکنم نمیتونه شخصی سازی کنه فقط راه ...

هم دیر سین میکرد هم پیگیری نمی‌کرد مثلا گزارش‌کار می‌فرستادم اصلا نگاه نمی‌کرد فقط یه ویس خسته نباشی می‌فرستاد باعث شد از درس رانده شوم الان ۲۰روزه دارم درست حسابی نمیتونم درس بخونم

🧑💻

هم دیر سین میکرد هم پیگیری نمی‌کرد مثلا گزارش‌کار می‌فرستادم اصلا نگاه نمی‌کرد فقط یه ویس خسته نباشی ...

مشاور منه این دقیقا گزارش میفرستم میگفتم خوبه یا عالیه بعد یک ماه گفتم چرا میگین خوبه من تستام بالا نمیره نگاه کنید تو تماس گفتم بعد اقا تازه رفت نگاه کنه😐 من یعنی انگار آب سرد ریخته بودن روم دیگه عوضش کردم 

الان چرا نمیتونین بخونین؟