2821
2789
عنوان

ازدواج مدرن

175 بازدید | 12 پست

من از ازدواج سنتی خوشم نمیاد 

اهل دوستی برای سرگرمی نیستم ولی دلم می خواد ازدواجمواز قبل یه دوستی و آشنایی داشته باشه 

بنظرتون چطور می تونم همچین ازدواجی داشته باشم

لطفا جای خدا نباشید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب میتونی خواستگار که برات اومد ۵-۶ ماهی با هم تلفنی صحبت کنین، بیرون برین تا همدیگرو بشناسین

خواستگار سنتی یا فامیله یا آشنا افکار و عقایدشون مورد پسندم نیست خانواده خودم سنتی هست خونم رفت تو شیشه تا ب این سن رسیدم فراری ام از اینجور خانوده هایی 

لطفا جای خدا نباشید. 
من که با دوتا همسرام سرکار اشنا شدم. ولی الان خیلیا مجازی اشنا میشن

مجازی حتما سریع بعدش قرار بزارین .

همو از نزدیک ببینید 

چون خیلی ها دروغ میگن و طرف اصلا اون چیزی که تو مجازی هست با اونی که از نزدیک میبینی فرق داره .

حالا اخلاقا و رفتارو که فقط طی معاشرت میفهمی 

اسی بزار یه چیز بهت بگم 

منم قبلا خیلییییی رو این موضوع حساس بودم ، خیلییییی تاپیک زدم خیلیا اومدن راهنماییم کردن ، ولی من گوشم بدهکار نبود 

تا اینکه انقد زندکی های بقیه رو دیدم که متوجه شدم ازدواج سنتی و مدرن هیچچچچچچ فرقی ندارن ، ازدواج خوبه عاقلانه باشه عزیزم ، باید ببینی کدومش معیارهاتو داره ، باور کن عشق به تنهایی برای ازدواج کافی نیس

شما فرض کن عاشق کسی میشی ، اونم عاشقته ولی  خدای نکرده بد دله ، شکاکه ، خسیسه ، بچه ننس،  دست بزن داره ، معتاده ، بنظرت اینجا عشق چه کاری میتونه انجام بده ؟؟ تا خود اون فرد نخواد نمیتونه تغیر کنه ، اکه ذاتش این باشه هیچچچچچ وقت تغیر نمیکنه ، پس سعی کن ادمتو با عقل انتخاب کنی نه احساس

ب شرطی خوبه که 

نری پیشنهاد بدی آویزون نباشی 

محترمانه همدگیرو ببینین و اون پیشنهاد بده  هر جایی نمیشه باید پیش بیاد نه ک تو خیابون مرده بیاد بگه من ازت خوشم میاد !

مجازی از راه دور نباشه 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792