2777
2789
عنوان

ازدواج

154 بازدید | 18 پست

چن سالگی ازدواج کردین؟ و اگر برگردین به عقب باز باهمین ادم ازدواج میکنین؟ وچرا

خودم۱۹ازدواج کردم و تنها مشکل من سن ازدواجمه یعنی هعی به خودم میگم کاش سنم بالاتر بود و ازدواج میکردم وباهمین ادم 

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

27 بله 

شما هم دیگه به سنی که ازدواج کردی فکر نکن وقتی این ادم رو دوست داری 

تموم شده رفته

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کاش۱۶ازدواج میکردم🤭🤭🤭🤭

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
20 سالمه هنوز ازدواج نکردم بنظرت مناسب ترین سن ازدواج چقده

مثلا من دوست داشتم باهمین همسرم توسن۲۲ سالگی اشنا میشدم ولی خب قسمتم تو اون سن بود 🚶🏻‍♀️

26 سالگی ازدواج الان39

کاش با همسرم 5 سال زودتر ازدواج می کردم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
ایرادش چیه  هرچقدر بیشتر بگذره باید بیشترخوشحال باشی ک توسن کم باهاس اشناشدی ومیتونی بیشتر داش ...

مبدونی حس میکنم بقیه به دید بچه نگاهم میکنن ک وای چه زود شوهر کرده و چه عجله ای داشته

چرا دوس داشتی دیرتر بشه؟

نمیدونم حس میکنم اون سن، بهتر بود یه خوره ای تو وجودمه هعی میگم سنم کم بوده وقت ازدواج نبود ودوستامو ک میبنیم همه۲۵ و اینا ازدواج کردن یه حس بدی بهم دست میدا