2821
2789

دمت گرم ادامه بده مث من نشی

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش ترس از تصادف دارم یه فوبیا شده برام

بازم ت میشینی من این ترسه انقد زیاد شدع مانع نشستنم میشع نمدونم چ کنم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بازم ت میشینی من این ترسه انقد زیاد شدع مانع نشستنم میشع نمدونم چ کنم

رفتم ترسم کمتر شد خیلی خوب بود. فقط یه خانم میخواستم از پارک در بیارم بیرون ماشینو خیلی چسبونده بود یکم اذیت شدم

اولش جاهای خلوت و شیبدار برو که به همه موارد وارد بشی بعد جای شلوغ بری خود به خود ترست هم کمتر میشه

حالا که رفتم جای شلوغ. با یکی هم یه دعوای بدی گرفتم که بفهمه با یه خانم چجوری برخورد کنه. نبودی ببینی خواهر  جات خالی😂

تا نشینی نمیتونی عادت کنی. ته تهش اینه‌ميزنن بهت دیگه. نمیگم تصادفو عادی کن‌برای خودت ولی ترسی ازتصادف نداشته باش‌. من‌بابام همیشه میگه ماشین مال تصادفه😂. 

نترس. هول نشو، با اعتماد بنفس رانندگی کن تا قلق هاش دستت بیاد

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار
تا نشینی نمیتونی عادت کنی. ته تهش اینه‌ميزنن بهت دیگه. نمیگم تصادفو عادی کن‌برای خودت ولی ترسی ازتصا ...

حالا من برعکسم اعتماد بنفسم عالیه ولی بابام همش جو میده میترسه که ماشینو بزنم داغون کنم. مجبورم یواشکی بردارم که نفهمه. بعد جالب اینجاس پرایده این قدر روش حساسه.

رفتم ترسم کمتر شد خیلی خوب بود. فقط یه خانم میخواستم از پارک در بیارم بیرون ماشینو خیلی چسبونده بود ...

خداروشکر باز از من بهتری