2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی میخوای اینکارو انجام بدی اخه

تصادق کرده دستش عفونت کرده منم پیداش کردم و هزینه درمانشم خیلی سنگینه دستش جراحی میخاد

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

سلام عزیزم گربه ات مشکلی داره؟؟؟

بله تصادف کرده و چند ماهی میشه پیش ماست و یکم برای درمانش هزینه کردیم بهتر شده بود فقط دستش که از کتف شکسته آویزونه و رو زمین میکشه واسه همین زخمش ناجور شده و عفونت کرده واسش خیلی تلاش کردم ولی خوب نمیشه هر روز بدترم میشه

تصادق کرده دستش عفونت کرده منم پیداش کردم و هزینه درمانشم خیلی سنگینه دستش جراحی میخاد

وای خب گنا داره طفلی حداقل بده حمایت از حیوانات کمک کنیم بجه رو عملی چیزی کنن

گربه ی خودته؟

وای خب گنا داره طفلی حداقل بده حمایت از حیوانات کمک کنیم بجه رو عملی چیزی کنن گربه ی خودته؟

نمیدونم کجا میشه از این حمایت از حیوانات پیدا کرد شما اطلاعی دارید ؟ 

هزینش برام سنگینه از طرفی هم عذاب میکشه دلم براش کبابه

نمیدونم کجا میشه از این حمایت از حیوانات پیدا کرد شما اطلاعی دارید ؟  هزینش برام سنگینه از طرف ...

یعنی اگر گربه ی خودته خیلی بدی من حاضرم جونمم برای سگم بدم تا میتونی یه جاییو واسش پیدا کن

من ۲ تا پیح میفرستم ببین چی میشه

به منم اطلاع بده لطفا بچه گنا داره

یعنی اگر گربه ی خودته خیلی بدی من حاضرم جونمم برای سگم بدم تا میتونی یه جاییو واسش پیدا کن من ۲ تا ...

واقعا هزینش برام سنگینه خودمم باردارم چند روزه انقد براش گریه کردم ک دلم به حال بچم داره میسوزه نمیدونم باید چیکار کنم گربه خودم نیست بعد تصادف پیداش کردم ولی واقعا دوسش دارم خودمم بهش وابسته شدم نمیدونم چیکار کنم 😭