2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پانیک ماله ترس زیاده من یه سری سر یه موضوع یک ماه دقیق هر روز پانیک میکردم میلرزیدم یه گوشه مچاله میشدم در حد مرگ بعد چهل روز زیارت عاشورا خوندم و هروقت پانیکه میومد سراغم تسبیح میگرفتم ذکر میگفتم مهره های تسبیح و دکری که میگی حواس پرتی بود تا الان خداروشکر خیلی بهترم دیگه نیومد سراغم شاید برای تو هم جواب داد به امید خوب شدنت

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
عزیزم پانیک ماله ترس زیاده من یه سری سر یه موضوع یک ماه دقیق هر روز پانیک میکردم میلرزیدم یه گوشه مچ ...

مرسی عزیزم،من این بیماری یهو میاد سراغم به چیزی هم فکر نمیکنم 😒😒😒واسم دعا کن🙏🙏🙏

حملات پانیک معمولا به صورت ناگهانی و بیش از حد به شما حمله می‌کنند و باعث احساس ترس، ناراحتی و عدم توانایی در انجام فعالیت‌های روزمره می‌شوند. برای درمان حملات پانیک، می‌توانید به موارد زیر توجه داشته باشید:

1. تنفس عمیق و آرام: تنفس عمیق و مرتب کمک زیادی به کاهش احساس تنش و اضطراب شما می‌کند. سعی کنید تمرکز خود را روی تنفس عمیق و آرام بگذارید.

2. مواجهه با ترس: تجربه نشان داده است که مواجهه با ترس به مرور زمان می‌تواند کمک کند تا شما از میزان اضطراب کاهش پیدا کند. 

3. تمرین‌های آرامش: روش‌های آرامش مانند مدیتیشن، یوگا یا تمرینات گردن و شانه می‌توانند به شما کمک کنند تا با استرس و اضطراب خود کنار بیایید.

4. مراجعه به متخصص: اگر حملات پانیک مداوم و شدیدی دارید، بهتر است با یک متخصص مشاوره یا روانشناس مشورت کنید تا روش‌های بهبود و درمان مناسب برای شما تعیین شود.

همواره به خاطر داشته باشید که این مشکل قابل درمان است و با پیگیری و اعمال تغییرات مناسب، می‌توانید از آن آزاد شوید. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر یا راهنمایی دارید، می‌توانید با پزشک یا متخصص مناسب تماس بگیرید.

صبح ی آیس کارامل خوردم توش قهوه بود امکان داره از قهوه هم باشه؟؟؟

ارهههه

من دکترم گفت اصلا قهوه نخورم چو زمینه استرس دارن

وقتی می خورم حالم خیلی بد میشه استرس میگیرم همراه با تپش قلب و...

ارهههه من دکترم گفت اصلا قهوه نخورم چو زمینه استرس دارن وقتی می خورم حالم خیلی بد میشه استرس میگیر ...

من قهوه نخوردم آیس کافی خوردم اما خب توش قاطی داشت ای کاش نمیخورم😒😒😒تپش قلبم ندارم فقط دلشوره ویخ شدن دست وپاهام

واقعا نمی‌دونم کی از این بیماری خلاص میشم😒😒😒