بچه ها ما خونمون جن داره یعنی صدبار هم خودم هم شوهرم دیدیم واقعاااااا کاریشم نمیتونیم کنیم یعنی عادت کردیم اما یه مشکلی هست من دخترم ۴ سالشه میخوام جا خوابشو جدا کنم اما سر این قضیه خیلیییی میترسم بنظرتون چیکار کنم؟ خونه هم نمیتونم عوض کنم ساختمون خانوادگیه
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
کار خاصی ندارن اما سیاهه لباسشون از هرکی پرسیدم میگ سیاه خوب نیست اما چند روز پیش خواهرم خونمون بود اسمشو اروم صدا میکردن یا اینکه من شبا ظرف میشورم نصف شب ک صبح خونه تمیز باشه وقتم برا دخترم باشه مثلا گاهیاوقات پیش میاد پیاد جفتم می ایسته یا یبار ایستاده بود نصف شب لای چارچوب در شوهرمم تو پذیرایی خواب بود بخدا نفسم یند اومد از ترس یا یبار جا دستش رو در بالکن بود خب اینا خودش اذیت کردن حساب میشه میترسم بچه رو جدا بذارم اتفاقی بیفته مشکلی پیش بیاد به دلم نیست جداش کنم
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
نمیدونم والا هرجور صلاح میدونی ولی مام تو اقوام داریم که خونشون اینجوریه بچههاشونم تو اتاق جدا هستن ...
من خودم عادت دارم خونه مامانم اینا داشتن خیلی چیزا میدیدم مثلا پیش میومد پا میذاشتن رو پامون یا میزدن به شیشه اتاق و از اینجور کارا اما برا دخترم میترسم شوهرمم هی میگ خودمون رو تخت جا نداریم جاشو جدا کن هی میگمش میترسم متوجه نیست اصن میگ اتاق بیخ گوشمونه چی میخواددبشه