2777
2789
عنوان

چطور به خانوادم بی محلی کنم 😭

338 بازدید | 26 پست

من ۲۷ سالمه دیگه میرم ۲۸ 

بعد من سالها ب خاطر دانشگاه مستقل بودم و چندسالیه برگشتم خونه خودم خواستم خونه باشم ب جای شهر غریب و زنذگی مجردی 

ولی مشکم مادرمه ب شدت رو مخمه خیلی تحمل کردم ولی واقعا دیگ نمیتونم حتی رفتم روان پزشک چون اعصابم گوه زده دکتره گفت وارد بازی هاش نشو بی اهمیت باش ولی نمیتونم بی اهمیت باشم خود خوری میکنم مدام 

به هنه چی گیر میده و نظزش رو میخواد بندازه ب من اصلا شاید نحوام ناهار برنج بخورم گیر میده ک چرا نمیخوری 

میخوام خودم برای خودم ی چی درست کنم انگار بچم بالا سرم میاد روغن چقدر ریختی زیرش کم کن نمک بریز و ... گوه میزنه ب حالم 

میرم حموم میگ چرا الان ک ظهره   رفتی عصرمیرفتی

عصر میرم میگ چرا ظهر نرفتی

تو خونه شلوار میپوشم میگ چرا شلوار میپوشی دامن بپوش 

دامن میپوشم میگ شلوار بپوش

حال ندارم موهای پاهامو بزنم دیده میگ حالم بد کردی برو موهات بزن حب بگو ب تو چ 

تو تمام کوچیک ترین و بزرگ ترین مسال زندگیم گیر میده دخالت میده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به توییت خوندم میگفت : از یه جایی به بعد تاوان زندگی کردن با خانواده رو با روانت میدی .

اگه خیلی اذیت میشی مستقل شو ، تجربه اش رو هم داشتی زیاد سخت نمیگذره بهت تنها بودن . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

درسته مادرت یه کم گیر میده ولی شما هم اعصابت ضعیفه 

این چیزایی که گفتی تقریبا بیشتر مادرها هم همینجورن

اگه خیلی سختته ، جدا زندگی کن 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
به نظرم برو همون شهر غریب 

الان پولش ندارم شهز غریب هم مشکلات خاص خودش داشت 

فقط میفهمیدن دختر تنهام دیگ هرچی پسر بود دنبالم بود 

و واقعا خسته میشدم چون همه چی رو دوش خودم بود از تمام خریدای خونه و حس ترسی ک شبها داشتم

اصلا هم تو خونه خانوادم هم شهر غزیب ارامش نذارم بخدا 

به نظرم اینقدر دور بودی و تنها از رفتاراشون خوشتون نمیاد

وگرنه یه سری از این رفتارا رو مادرای ما هم تو دوران مجردی داشتن دیگه

به نظرم علاقه قلبی ندارید به خانواده که با این حرفای کوچیک بهم میریزید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
هرکی از یور بوم میفته من میرم خونه مامانم اینقدر باهام حرف نمیزنه پا میشم برمیگردم خونم، اینم بگم دو ...

می‌دونم سخته ها ولی توام دیگه نرو چقد بی عاطفه 

مامان منم فقط فکر خواهرشه . خداروشکر کن شوهر کردی خونه خودتی 

هرکی از یور بوم میفته من میرم خونه مامانم اینقدر باهام حرف نمیزنه پا میشم برمیگردم خونم، اینم بگم دو ...

اگه کینه و کدورت خاصی بینتون نیست حتما حتما خونه شون برید 

بعضیا محبت کلامی بلد نیستن ، اینکه ۲ سال خونه شون نرفتین ، واقعا ناراحتشون میکنه ولی بلد نیستن به زبون بیارن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩