2777
2789
عنوان

بچه ها این سوال دیشب دوستم پرسید؛

139 بازدید | 10 پست

دوستم به شوخی به پارتنرش فحش داده بود با لحن بچگونه و طوری که کاملا مشخص بوده داره شوخی می‌کنه، فحشا هم از اون نمونه بوده که آخرش کِش دارند .... کش

بعد پارتنرش برگشته گفته این که داری میگی تف سر بالاست که.

چون دوستم انگار خیلی وقته با اون پسره رابطه دارند...

نظرتون چیه؟ 

پسره منظور داشته؟!

پسره گفته منظوری نداشتم و عذرخواهی کرده 

شما بودید کوتاه می اومدین ؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

هستین ؟

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تف سربالاست چجوری به کسی که از حرفاش مطمعن نیستیدحتی چیز میدین؟؟؟

نزدیک ۹ ساله باهمن

امسال قصد جدی شدن دارن انگار

دختره یکم مودب باشه اینجوری بهش توهین نمیشع

منم همین گفتم بهش ولی میگه وقتی شوخی کردم پارتنرم بی جنبه عست

میدونی شوخی هم باید مودبانه و خانومانه باشه، من که به نظرم رفتار دوستت نرمال نبوده

✨اره واقعا، البته هرچی میرسه میگه 

با منم شوخی کرده ولی به دل نمی‌گیرم اصن