تاجی_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 644 عنوان لیزر شیراز 111 بازدید | 4 پست سلام خوبین؟کسی اینجا هست که شیرازی باشه و جای معتبر و مطمئن برای لیزر معرفی کنه؟و لطفا اگر اطلاعاتی دارید که کدوم دستگاه رو موی ضخیم بیشتر جواب میده برای بیکینی و پوست رو هم روشن تر میکنه بنویسید لطفا تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم 💙 1403/01/15 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه77ام عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 4137 من الکسانداریت کندلا مییرم خیلی خوبههر دومااه یک بار تومشهد ببین شیراز کی دارهیکی جدید تر هم اومده بع د این که اسمشو نمیدونم اونم عالیه
تاجی_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 644 من الکسانداریت کندلا مییرم خیلی خوبه هر دومااه یک بار تومشهد ببین شیراز کی داره یکی جدید تر ... چقدر هزینه پرداخت میکنید؟بعد پوستتونو روشن تر هم کرده؟ تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم 💙
ترانه77ام عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 4137 چقدر هزینه پرداخت میکنید؟ بعد پوستتونو روشن تر هم کرده؟ ببین چون شیو ت کمتر میشه اره روشن تر میشهمن پوستم گندمیهبیکنی و زیر بغل سبزه و الان خیلی بهترهو اینکه هزینه فول بادی 900 هستش الان تایم جلسات فول بادیم شده هر 4 ماه یک بار تقریبا 2 سال یک سال ونیمه میرم
تاجی_ام مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 644 ببین چون شیو ت کمتر میشه اره روشن تر میشه من پوستم گندمیه بیکنی و زیر بغل سبزه و الان خیلی بهتره ... ممنون تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم 💙