2777
2789

نه بدتر مبشه طلاق میگیری با دیوانه میشی

چون تو محردی مشکلات کمتری هست مسئولیت کمتره

اینطوری ضعیف بوده افسرده شده

بعد ازدواج میترمه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بدتر مبشه طلاق میگیری با دیوانه میشی چون تو محردی مشکلات کمتری هست مسئولیت کمتره اینطوری ضعیف ب ...

نه عزیزم میدونی ضعیف نبوده

مشکلات زندگیش خیییلی زیاد بودن 

تنها بوده ....

عاره

افسرده اس جذام که نداره 

علت افسردگیش چیه؟

بدونم علت افسردگی رو کمکش میکنم اون مشکل حل بشه و حالش خوب بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه عزیزم میدونی ضعیف نبوده مشکلات زندگیش خیییلی زیاد بودن  تنها بوده ....

هرچی

ضعیف بوده و دیگه الان ضعیف شده زیر بار مشکلات

ضعف روح و روان میشه افسردگی

هیچوقت هم خوب نمیشه من افسردگی دارم الان درمان شدم اما مشکلی‌پیش‌بیاد زود از هم میپاشم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

عزیزم شما چند سالته ؟ علت افسردگیش از دست دادن خانواده و تنهایی

بالای 30 هستم 

خب درکش میکنم 

وقتی خانواده تشکیل بده و اون خلا نبوده خانوادش رو از محبت و توجه همسرش میتونه دریافت کنه و حالش خوب بشه 

وگرنه هی تنها بمونه افسرده تر میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀