آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 عنوان تقویت کننده مو 106 بازدید | 13 پست سلام عزیزان.کسی سابقه مصرف این تونیک مو رو داشته؟چطوری دقیقا مصرفش میکنن؟دکتر بهم گفت روز یک مرتبه به کف سر بمال. ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند. 1403/01/15 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 مشکل موهات چیه! حس میکنم کم پشت شده ولی دکتر میگفت حساس شدی اینو واسم نوشت.مثلا میخوابیدم بیدار میشدم ۸الی ۹ تار مو رو بالشتم بود صبح ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8896 از این نوع نهولی زمانی ک استفاده میکنی سرت و موهات بایذ تمیز باشنبعد ک زدی ب سرتیکم ماساژ بده ریشه ی موهات رو باهاش ک قشنگ جذب شه 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13805 حس میکنم کم پشت شده ولی دکتر میگفت حساس شدی اینو واسم نوشت.مثلا میخوابیدم بیدار میشدم ۸الی ۹ تار مو ... اگه تاثیرداشت به من بگو باشه؟ .
آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 از این نوع نه ولی زمانی ک استفاده میکنی سرت و موهات بایذ تمیز باشن بعد ک زدی ب سرت یکم ماساژ ... درسته مچکرم.یعنی اول با شامپو بشورم سرمو بعد یکم خشک کنم تا کمی مرطوب باشه بعدش در هر منطقه از موی سر چند قطره بریزم و ماساژ بدم؟ ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8896 اگه تاثیرداشت به من بگو باشه؟ من از سرم موی لامینین استفاده کردم برای پرپشتی موهامتاثیر داشتولی توی دراز مدت 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8896 درسته مچکرم.یعنی اول با شامپو بشورم سرمو بعد یکم خشک کنم تا کمی مرطوب باشه بعدش در هر منطقه از موی س ... نه مرطوب نباشه فقط تمیز باشه سعی کنید سر کاملا خشک باشهبله همین جوریچون احتمالا موهاتون کوتاهه راحت تر جذب میشه و مشکلی ندارین 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 اگه تاثیرداشت به من بگو باشه؟ باشه حتما ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 نه مرطوب نباشه فقط تمیز باشه سعی کنید سر کاملا خشک باشه بله همین جوری چون احتمالا موهاتون کوتاهه ر ... متشکرم از راهنمایتون ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8896 متشکرم از راهنمایتون خواهش میکنم 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 نه مرطوب نباشه فقط تمیز باشه سعی کنید سر کاملا خشک باشه بله همین جوری چون احتمالا موهاتون کوتاهه ر ... ببخشید یعنی من باید هر روز سرمو با شامپو بشورم؟چون پزشک نوشته هر روز یک مرتبه ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8896 ببخشید یعنی من باید هر روز سرمو با شامپو بشورم؟چون پزشک نوشته هر روز یک مرتبه بستگی ب پوستتون دارهمنظورم این بود پوست سر خیلی چرب نباشه چون جذب نمیشه همون حالت عادی ک حمام میکردین انجام بدین ولی اگ دیدین پوست سرتون خیلی چربه قبلش برین حمام جذبش بهتره 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
آیزنبرگ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1363 بستگی ب پوستتون داره منظورم این بود پوست سر خیلی چرب نباشه چون جذب نمیشه همون حالت عادی ک حم ... اها نه چرب نیست موهام.مچکرم بزرگوار ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.