2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 334 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خودم ازش نود گرفتم ولی بش ندادم چندماهه باهمیم. ۵ ۶ روز پیش واسه اولین بار گف نوبتی هم باشه ...

🤣ایوللللل بگو برو بچه جان ما خودمان قناری بجای کلاغ میفروشیم

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
هنو میبینیش؟

از دور 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
وایییی دهنت😂😂🤣والاااا پسره پررو چیا با خودش فکر کرده 

والا😂😂

از من کوچیکتری اما آفرین همیشه زرنگ باش

خوشم اومد👏🏻😌

همچنین جیگرمم😘😂 کو کو نه ندیدممم منم ببینم🥹😂

صفحه ۵.

😂😂😂گیج خواب بودم تازه پاشدم با ی لحنی فق گفتم کجا بودیییییی.

حوصله نداشتم مث خودش حرف بزنم دیگ خوابیدم نمی‌شدم وقتی پاشم دوباره پیام بدم.

خوشم نمیاد 😂

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
صفحه ۵. 😂😂😂گیج خواب بودم تازه پاشدم با ی لحنی فق گفتم کجا بودیییییی. حوصله نداشتم مث خودش حرف ب ...

وایییی لعنتی پسره رو خیت کردی که

حداقل مرسی یا

ته تهش یه قلبی چیزی میذاشتی براش 🤣

وایییی لعنتی پسره رو خیت کردی که حداقل مرسی یا  ته تهش یه قلبی چیزی میذاشتی براش 🤣

بابا خواب بودم.

خودش میدونه وقتی خوابم ۲ ۲ میزنم ولی الان پا میشه تیکه تیکه م میکنه😂😂😂اما حق داشتم؟ مگ ن؟ چرا بم نگف.

باید میگفت

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...