2777
2789
عنوان

نوزاد ۳ ماهه

73 بازدید | 13 پست

سلام 

من خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنین 

من پسرم الان ۳ ماه و نیمشه

گردن میگیره تا حدودی ولی وقتی توی بغلم نگه ش میدارم حالت کانگوریی گردنش یه کم به چپ خم شده همه جارو نگاه میکنه

گردنشو میچرخونه به دو طرف ولی این حالت رو داره

البته گاهیم صاف میکنه 

اما خیلی نگرانم 

نترس بابا من بچم تا 6 ماهگی گردن نگرفت از بس ضعیف بود 

همش گردنش وِل بود

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویتامین‌هایی که دکتر میده رو بهش بده ببر مرکز بهداشت وزن و قدش رو ببرن روی نمودار معمولا باید بالاتر از نمودارش باشه اگه کمبود داشت جبران کن اگه بازم مشکل داشت به دکتر بگو  الان اینجا ی عده که بچه ضعیف دارن میان از افتخارات ضعف بچه هاشون میگن و آرومت میکنن اما اگه واقعا برات مهمه پیگیر شو 

نترس بابا من بچم تا 6 ماهگی گردن نگرفت از بس ضعیف بود  همش گردنش وِل بود

اخه همش بهم میگن 

مثلا وقتی توی کریر میخوابه گردنش کج میشه 

و یا رو به جلو نگه ش میدارم کج میشه گردنش

ویتامین‌هایی که دکتر میده رو بهش بده ببر مرکز بهداشت وزن و قدش رو ببرن روی نمودار معمولا باید بالاتر ...

روی نموداره قد و وزنش رشدشم خوبه

به دکترم گفتم میگه گردن گرفته

خودم نگرانم

ویتامین‌هایی که دکتر میده رو بهش بده ببر مرکز بهداشت وزن و قدش رو ببرن روی نمودار معمولا باید بالاتر ...

از این جهت که بچه اولمه و نمیدونم رشدش به چه صورته

هر چیزیم که به دکتر میگم میگه طبیعیه یا مثلا اگر خیلی نگرانی برو ارتوپد 

مبخواستم تجربه بقیه رو بدونم

از این جهت که بچه اولمه و نمیدونم رشدش به چه صورته هر چیزیم که به دکتر میگم میگه طبیعیه یا مثلا اگر ...

تو نت در مورد رشد کودک در سنین مختلف بخوان همینطور رشد قد و وزن  اگه دکتر میگه طبیعیه لازم نیست جایی ببری فقط روی تغذیه بچه خیلی دقت کن از اون مهمتر مراقب باش مریض نشه هر بار مریضی کلی از زحمتات رو حدر میده تغذیه و رشد سال اول زندگی تعیین میکنه که بزرگسال توانایی بشه یا نه   رشد مغزی بچه دو سال اول زندگی کامل میشه بچه های کم وزن و ضعیف قطعا نمیتونن رشد مغزی کاملی داشته باشن حالا یکی بیاد بگه بچه من کم وزن و باهوشه   اولا توانایی مغزی با هوش متفاوته دوما هر بچه با خودش مقایسه میشه حالا منه مادر به هر دلیل کم بزارم و بچه نتونه به اون حداکثر خودش برسه ...... 

اخه همش بهم میگن  مثلا وقتی توی کریر میخوابه گردنش کج میشه  و یا رو به جلو نگه ش میدارم ...

کاری به حرف بقیه نداشته باش 

تو اگه بچه از روز اول دنیا اومدن هم راه می‌رفت بقیه میگفتن چرا نمیدوعه بچه فلانی همسن اینه میدوعه

اصلا اذیتش نکن خودش به وقتش گردن میگیره 

بچه منم تو همه عکساش تا 6 ماهگی گردنش کجه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)