tandis73 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1089 عنوان میکاپ یا فیبروز 76 بازدید | 4 پست خانوما لطفا راهنمایی کنید من میخام ی لاین آرایشگری برم نمیدونم کدوم انتخاب کنم میشه مزایا ومعایب رشته ابرو روبگید واینکه بخام موفق بشم چطوری واز کجا شروع کنم وچ راههایی رو برم وهزینه دوره و وسایلش چقد میشه 1403/01/15 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4202 فقط اینو میدونم میکاپ طرف ناراضی باشه میتونی یکاریش کنی ولی ابرو اصلاااامردمم که فقط دنبال بهونه ان باز میکاپو میشه نظر خودشونو بپرسی ولی خب ابنم دارم که همش باید فکر کنی چی به کی میادبنظرم میکاپ لذت بخش تره بازار کار بهتری هم داره وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
tandis73 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1089 فقط اینو میدونم میکاپ طرف ناراضی باشه میتونی یکاریش کنی ولی ابرو اصلاااا مردمم که فقط دنبال بهونه ا ... آره من از همین میترسم فیبروز امکان خطا وجود نداره از طرفی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم زیاد وقت بزارم گفتم فیبرو هفته ای دوسه تا مشتری داشته باشم هرکدوم ویکی دوساعت وقت بزارم کافیه اما میکاب تایم بیشتری میخاد هزینه آموزش وموادش بیشتره
sisiseti عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4202 آره من از همین میترسم فیبروز امکان خطا وجود نداره از طرفی دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم زیاد وق ... اره خب باید با شرایطط جور دربیادرنگ مو نمیری ؟ اونم خیلی ربسک داره ناخن هم که خیلی وقت میخواد بافت موهم الان دوستای من میرن خیلیی تایمشون آزاده هیچ وسیله زیادی هم نمیخوان هزینه آموزششونم کمهبادکنک ارایی هم خیلی خوبه اگه شهرتون نسبتا بزرگه وقتی برید موی تو را خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت
tandis73 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 1089 اره خب باید با شرایطط جور دربیاد رنگ مو نمیری ؟ اونم خیلی ربسک داره ناخن هم که خیلی وقت میخو ... آره شهرمون بزرگه شیرازم رنگ مو نه میگن موادش سزطان زاست نمیخام بهم آسیب بزنه بافت ونمیدونم فک میکنم درامدی نداشته باشه