2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب خوبه ؟ من نوک بینیم مشکل داره میخام یکم طبیعی تربشه بااین مشکلم حل میشه یا خراب تر میشه ؟

تیپ پلاستی برای ترمیمی ها مثل شما خوبه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ببخشید استارتر تاپیک شما سوال میکنم بینیم همه میگن هیچ مشکلی نداره خوبه ولی خیلی دلم میخواد عمل کنم ...

صدرصد پشیمون میشی ..ببین من همه میگفتن نکن بد میشه تنفست مشکل پیدا میکنه اما من خر حرف گوش نمی‌دادم گفتم بمیرم هم میخام عمل کنم . الان بقران روزی هزار بار میگم کاش همون بینی رو داشتم بدرک که زشت بود اما راحت نفس میکشیدم افسرده شدم داغون شوم شب تا صب از فکروخیال خوابم نمی‌بره 😭😭😭😭

صدرصد پشیمون میشی ..ببین من همه میگفتن نکن بد میشه تنفست مشکل پیدا میکنه اما من خر حرف گوش نمی‌دادم ...

الهی عزیزم غصه شو نخور کاریه ک شده شاید ی مدت بگذره اوکی میشه هنوز اولاشه خوب بافت بینیت از داخل ترمیم نشده

از عمل میترسم برای همین میخام ببینم این روش جواب میده یا نه 

من از دکتر‌پرسیدم‌گفت برای ترمیمی‌ها خوبه .

اونم‌جای معتبر

ولی کسی که هیچ عملی روی بینی انجام‌نداده توصیه نمیشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
الهی عزیزم غصه شو نخور کاریه ک شده شاید ی مدت بگذره اوکی میشه هنوز اولاشه خوب بافت بینیت از داخل ترم ...

الان یکسال شده دیگه کی میخاد درست بشه کاش میمردم نمی‌رفتم عمل کنم 

من از دکتر‌پرسیدم‌گفت برای ترمیمی‌ها خوبه . اونم‌جای معتبر ولی کسی که هیچ عملی روی بینی انجام‌نداد ...

خب جای دکتر خودم چی ؟ یعنی خرابش میکنه؟ آخه خودش میدونه که چیکار کرده 

خب جای دکتر خودم چی ؟ یعنی خرابش میکنه؟ آخه خودش میدونه که چیکار کرده 

آره اگه قبولش داری برو پیش دکتر خودت 

منکه دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم بخدا 😭

باهاش صحبت کن . خیلی دقیق و شفاف توضیح بده که چی‌میخوای

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز